Libnet.ro
UNICEF

01:05

350 milioane de lei pentru programul Prima masina

România Liberă România Liberă,
350 milioane de lei pentru programul Prima masina

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altor finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Plafonul garantiilor pentru programul Prima masina este de 350 milioane de lei in 2015

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altori finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, informeaza Mediafax. Programul ar fi trebuit sa inceapa la 1 noiembrie 2014, insa din cauza interesului scazut al bancilor nu a debutat nici pana acum. La anuntarea programului, in octombrie anul trecut, obiectivul pentru 2015 era sa se vanda 20. 000 de masini noi cu Prima masina.

VIDEO. FMI ii cere lui Ponta renuntarea la programul Prima masina (surse)

Negocierile dintre FMI si Guvernul Romaniei au intampinat dificultati cand delegatia Fondului Monetar i-a cerut lui Victor Ponta sa renunte la programul Prima masina, informeaza surse pentru B1TV.

FMI ii cere lui Ponta renuntarea la programul Prima masina (surse)

Negocierile dintre FMI si Guvernul Romaniei au intampinat dificultati cand delegatia Fondului Monetar i-a cerut lui Victor Ponta sa renunte la programul Prima masina, informeaza surse pentru B1TV.

Surse: FMI cere Guvernului sa renunte la programul Prima masina

FMI cere Guvernului sa renunte la programul Prima Masina, solicitare cu care Executivul nu este de acord, potrivit unor surse apropiate negocierilor. Mai multi ministri s-au intalnit astazi cu.

Surse: FMI cere Guvernului sa renunte la programul Prima masina. Executivul nu e de acord cu cererea Fondului

Fondul Monetar International cere Guvernului sa renunte la programul Prima Masina, potrivit unor surse apropiate negocierilor. Guvernul nu este de acord, insa, cu solicitarea reprezentantilor FMI. Alte .

Plafonul garantiilor pentru Prima masina este de 350 mil. lei

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altori finantatori interesati de program sa se.

Delegatia FMI ar fi cerut autoritatilor romane sa renunte la Prima Masina

Delegatia Fondului Monetar International FMI) ar fi cerut autoritatilor romane sa renunte la Programul Prima Masina, dar acestea au refuzat, au declarat surse apropiate negocierilor ce au loc in aceste zile.

Credite pentru romanii care lucreaza in strainatate. Cum sa accesati programul Prima Casa daca nu sunteti in tara

Credite pentru romanii care lucreaza in strainatate. Romanii care locuiesc in strainatate cu permis de sedere si de munca pot achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, a decis Guvernul anul trecut. Pentru inceput, plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia a fost stabilit la 25 de milioane de lei.

Proiecte de peste 82 milioane lei, in derulare in Maramures

Un total de 21 proiecte in valoare totala de peste 82 milioane lei, implementate prin Administratia Fondului pentru Mediu, sunt in derulare in judetul Maramures, iar 11 dintre ele au termen de finalizare anul 2015. Suma totala finantata pana in prezent este de peste 21,39 milioane lei, a anuntat astazi senatorul PSD Liviu Pop, intr-un comunicat trimis redactiei.

Impact a trecut pe profit (4,12 milioane lei)

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor IMP) a obtinut, anul trecut, un profit net de 4,12 milioane de lei peste 932. 000 euro), fata de o pierdere de 42,45 milioane lei 9,6 milioane euro) in 2013, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )