Libnet.ro
UNICEF

07:30

Seara cu multe goluri in preliminariile Campionatului Mondial. Care sunt rezultatele etapei a doua (FOTO)

B1 B1,
Seara cu multe goluri in preliminariile Campionatului Mondial. Care sunt rezultatele etapei a doua (FOTO)

Etapa a doua din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018 s-a incheiat cu partidele de sambata seara. Cap de lista a fost Romania care a trecut de Armenia cu 5-0. Nici Muntenegru,. continuă pe B1

Seara NEBUNA in preliminariile CM. Campioana europeana Portugalia a invins la scor de tenis pe Andorra, in timp ce Insulele Feroe au obtinut trei puncte pretioase in deplasarea din Letonia. Care sunt celelalte rezultate (FOTO)

Vineri seara a adus din nou meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. A fost o seara cu multe goluri si diferente extraordinare de scor. Campioana europeana Portugalia a invins la.

Be EU: Ce inseamna dezvoltarea regionala pentru Romania si care sunt tipurile de proiecte finantate de UE

Sabina Iosub l-a avut invitat, sambata, la emisiunea BE EU, pe europarlamentarul Derek Vaughan, care a explicat, la Antena 3, care sunt tipurile de proiecte finantate de regula prin fondurile regionale ale.

Pentru Tase. Fii tare!. Gest SUPERB facut de Razvan Marin dupa ce a marcat pentru Nationala. Fotbalistul i-a dedicat golul marcat fostului sau coleg, Florin Tanase, care este accidentat (FOTO)

Romania a invins fara drept de apel Armenia, sambata seara, in etapa a doua din preliminariile Campionatului Mondial, scor 5-0. Tricolorii au deschis repede scorul, in minutul 4 ,.

Italia si Spania si-au impartit punctele in meciul serii in Europa. Care sunt rezultatele partidelor din etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial (FOTO)

Joi seara au inceput meciurile din cea de a doua etapa a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia. Scorul serii a fost inregistrat in partida Kosovo-Croatia, oaspetii.

Romania a debutat cu stangul in preliminariile Campionatului European Under-19

Selectionata Romaniei a fost invinsa de Olanda cu scorul de 2-1 2-1), joi, la Hardenberg Olanda), la debutul sau in Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal pentru juniori Under-19, potrivit Agerpres.

La UN PONT PE ZI afli care sunt pariurile castigatoare: Vezi ce subiecte propune emisiunea de diseara!

Urmariti seara de seara, de luni pina vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportiveUn Pont pe Zi, moderata deDan BarasiSabin Pirvan, live.

Copiii pot fi scosi din tara mai usor. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca parintii

Copiii romani vor putea calatori mai usor in strainatate. Parintele care ii insoteste nu mai are nevoie de procuri notariale de fiecare data cand iese din tara cu.

De partea cui e Iohannis? Si care sunt cele doua tabere |OPINIE

Klaus Iohannis s-a hotarat sa fie jucator in razboiul total care se da in aceasta toamna intr-o tara in care jumatate din electorat viseaza la o lume morala cu standarde occidentale, iar cealalta jumatate e total nepasatoare si n-ar avea nimic impotriva unui premier penal, cel putin asa arata sondajele.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )