Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sebastian Bodu ii cere lui Victor Ponta demiterea sefului OPSPI, pentru esecul in privatizarea Oltchim

B1 B1,
Sebastian Bodu ii cere lui Victor Ponta demiterea sefului OPSPI, pentru esecul in privatizarea Oltchim

Nu mai vrem ca Remus Vulpescu sa se ocupe de privatizarea Oltchim, a spus luni seara, premierul Victor Ponta, caruia europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu i-a trimis o scrisoare deschisa, prin care cere. continuă pe B1

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Victor Ponta, adevarul despre Oltchim, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Luni seara, invitatul special al lui Mihai Gadea este Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta. in emisiunea din aceasta seara, premierul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Care este.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

Adriean Videanu (PDL): Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Adriean Videanu: Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca (VIDEO)

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Victor Ponta: Repornirea Oltchim se va face cu bani de la creditori sau printr-un ajutor de salvgardare de la Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV, ca Oltchim a intrat intr-o perioada de management si o administrarea speciala din partea celor care au cel mai mare interes.

Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, a anuntat marti seara liderul USL Victor Ponta, transmite.

Victor Ponta: Nu s-a discutat in cadrul USL despre o posibila remaniere/ Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate

Premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, a declarat marti seara ca nu in cadrul sedintei USL de marti nu s-a discutat despre o posibila remaniere, desi presedintele PNL Crin Antonescu precizase inaintea intalnirii ca acesta ar putea fi unul dintre subiectele ce urmau a fi abordate. Premierul a adaugat ca doreste ca, pana la alegerile din 9 decembrie, sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate, precizand ca nu are nimic sa-i reproseze ministrului Muncii, Mariana Campeanu, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Raed Arafat nu doreste sa fie ministru in noul Guvern, de dupa parlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Raed Arafat a refuzat sefia Ministerului Sanatatii chiar si dupa parlamentare. Astfel, premierul va nominaliza o alta persoane pentru functia respectiva, cu un.

Victor Ponta: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale pana pe 9 decembrie. Vom forma un nou guvern dupa aceasta data

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pana la alegerile parlamentare nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, iar acest lucru nu ar putea fi luat in calcul decat in cazuri speciale, precum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )