Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

B1 B1,
Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, a anuntat marti seara liderul USL Victor Ponta, transmite. continuă pe B1

Victor Ponta: PDL se pregateste de cei 40 de ani in desert

Partidul Democrat Liberal se pregateste de cei 40 de ani in desert, respectiv de o lunga opozitie, a declarat, sambata, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, presedintele PSD. El a declarat,.

Ponta: USL isi lanseaza candidatii la parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca Uniunea isi va lansa toti cei 450 de candidati la alegerile parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti, potrivit Mediafax. Pe data de 17 octombrie vom avea lansarea. Lista se lucreaza acum. Numarul era stabilit de la Murighiol, iar cum se lucreaza pe candidaturi. Sper sa se finalizeze discutiile pe candidaturi in seara asta, daca nu, mai continuam maine, a spus Ponta. Lansarea candidaturilor USL va coincide .

Lansarea candidatilor USL va avea loc pe 17 octombrie

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, in perioada urmatoare fiind finalizate listele care ii cuprind pe acestia, a anuntat marti seara presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al Uniunii, citat de Agerpres.

Ponta: Dupa alegeri, vom forma un guvern cu o alta structura; unii ministri vor ramane.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca dupa alegerile parlamentare va fi format un guvern cu o alta structura, in care o parte din ministrii actuali vor ramane, potrivit Mediafax. Nu e necesara o remaniere. Pana pe 9 decembrie, nu. Mai e putin timp si dupa 9 decembrie vom forma un Guvern si cu o alta structura, in care o parte din ministrii actuali vor ramane, altii nu, a spus Ponta. El a aratat ca informatia potrivit careia ar putea avea loc o racada intre ministerele detinute de PSD .

Lansarea candidatilor USL va avea loc pe 17 octombrie

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, in perioada urmatoare fiind finalizate listele care ii cuprind pe.

Victor Ponta: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale pana pe 9 decembrie. Vom forma un nou guvern dupa aceasta data

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pana la alegerile parlamentare nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, iar acest lucru nu ar putea fi luat in calcul decat in cazuri speciale, precum.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar domnul Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat ieri premierul Victor Ponta, aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES).

VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat sambata premierul Victor Ponta aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), relateaza agerpres.

Dan Diaconescu: Victor Ponta m-a amenintat cu puscaria si cand am castigat licitatia

Omul de afaceri Dan Diaconescu a swclarat, in editia de luni a emisiunii Ultimul cuvant de pe B1TV, ca premierul Ponta l-a amenintat cu puscaria si dupa ce a castigat licitatia pentru preluarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )