Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adriean Videanu (PDL): Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca

B1 B1,
Adriean Videanu (PDL): Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din. continuă pe B1

Adriean Videanu: Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca (VIDEO)

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Adriean Videanu: Domnul Ponta doreste sa intretina acest circ politico-mediatic care din pacate este in dezavantajul oamenilor de la Oltchim si nu numai

Domnul Ponta doreste sa intretina acest circ politico-mediatic care din pacate este in dezavantajul oamenilor de la Oltchim si nu numai, a declarat, duminica, presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu. Videanu a prezentat un memorandum privind Oltchim, aprobat de actualul Guvern, sustinand ca aceasta este proba prin care Victor Ponta este mincinosul national.

Videanu: PDL sta binisor in sondaje, in Bucuresti

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca potrivit unui sondaj facut de partid pe Bucuresti PDL sta binisor. Videanu a.

Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar domnul Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat ieri premierul Victor Ponta, aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES).

VIDEO Victor Ponta: PDL, un partid corupt, obosit si foarte plictisitor. Macar Dan Diaconescu nu este plictisitor

Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar dl Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat . ) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert, a declarat sambata premierul Victor Ponta aflat la Bruxelles cu ocazia Congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), relateaza agerpres.

Victor Ponta: PDL se pregateste de cei 40 de ani in desert

Partidul Democrat Liberal se pregateste de cei 40 de ani in desert, respectiv de o lunga opozitie, a declarat, sambata, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, presedintele PSD. El a declarat,.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier. USL nu vrea coabitare

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu trebuie.

Victor Ponta are in vedere o vizita la Beijing, in 2013, pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, ca are in plan o vizita la Beijing, in 2013, pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa.

Victor Ponta vrea sa mearga in 2013 la Beijing pentru a initia proiecte noi sau a relansa unele existente

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la receptia organizata de Ambasada Chinei cu ocazia Zilei Nationale, el rostind un scurt discurs in care a spus ca are in agenda sa mearga anul viitor la Beijing pentru a pune bazele unor proiecte sau pentru a relansa proiectele care au suferit intarzieri, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )