Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi va fi schimbata de la sefia DNA. Mai mult, Ghita ii traseaza sarcina de serviciu ministrului Justitiei Tudorel Toader. Sa sesizeze CCR-ul daca seful. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

Socrul lui Sebastian Ghita a reconfirmat: Kovesi a fost in casa ginerelui meu

Socrul lui Sebastian Ghita a confirmat din nou ca Laura Codruta Kovesi a fost in casa ginerelui sau. Dumitru Carstea a povestit in emisiunea Sinteza Zilei cum i s-a pus sechestru pe pensie. Am.

Sebastian Ghita ameninta cu noi poze si inregistrari cu Laura Codruta Kovesi: Am si eu si mai au si alti oameni

In ciuda faptului ca nu a aratat public poza despre care spune ca ar prezentat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, acasa la el, Sebastian Ghita ameninta ca ar mai detine si alte asemenea imagini si.

Cine mai are inregistrari cu Laura Codruta Kovesi? Sebastian Ghita a dezvaluit adevarul

Sebastian Ghita a dezvaluit in interviul dat lui Ion Cristoriu ca are mai multe poze si inregistrari private cu sefa DNA, dar ca nu e singurul care le poseda. Am si eu si mai au si alti oameni. Ca.

Sebastian Ghita, dezvaluire despre porecla data de George Maior binomului Florian Coldea- Laura Codruta Kovesi

Sebastian Ghita a dezvaluit in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu faptul ca fostul director SRI George Maior se amuza de multe ori si le spunea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, si Laurei.

Ce porecle aveau Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea

Fostul deputat Sebastian Ghita a facut o dezvaluire incredibila despre Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea. Ghita a spus in interviul luat de Ion Cristoiu pentru Evenimentul Zilei ca fostul sef SRI,.

ATAC EXPLOZIV, la adresa procurorului Lazar! Detalii NESTIUTE despre RELATIA cu LAURA CODRUTA KOVESI! O acopera pentru ca...

Sebastian Ghita a declarat duminica seara, ca procurorul general, Augustin Lazar o acopera pe Laura Codruta Kovesi, pentru ca este un vechi prieten al tatalui sefei DNA. Lazar o acopera pe Kovesi.

S-A TERMINAT! Sebastian Ghita anunta ca VA DIFUZA inregistrarea cu KOVESI! APEL catre DRAGNEA: Sa sesizeze CURTEA CONSTITUTIONALA...

Sebastian Ghita a anuntat duminica seara ca urmeaza sa difuzeze inregistrarile video pe care le detine cu Laura Codruta Kovesi de la el de acasa. intr-o interventie telefonica la Antena 3, fostul.

DNA: Socrul lui Sebastian Ghita, SECHESTRU pe conturi -Vor sa ne spanzure in pomi? Nu se poate asa ceva

DNA a pus sechestru pe conturile socrului lui Sebastian Ghita. Dumitru Carstea spune ca nu stie de ce se razbuna Laura Codruta Kovesi pe el, pentru ca nu are niciun dosar penal. Am facut un demers la cei de.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri: Cum s-a implicat Kovesi in preluarea Realitatea TV

Seria dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita din Serbia a continuat luni seara cu un nou episod din interviul acordat de acesta lui Ion Cristoiu. Luni, acesta a vorbit despre o implicare a sefei DNA, Laura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )