Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sebastian Vettel, invingator in Marele Premiu al Germaniei

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Vettel, invingator in Marele Premiu al Germaniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de francezul Sebastian Grosjean, ambii de la Lotus-Renault, anunta Mediafax. Spaniolul Fernando Alonso ) a terminat pe patru, in timp ce britanicul Lewis Hamilton Mercedes), plecat din pole-position, a trecut linia de sosire al cincilea, inaintea conationalului sau Jenson Button McLaren-Mercedes), care a fost al saselea. continuă pe Hotnews

Sebastian Vettel castiga Marele Premiu al Germaniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Germaniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Vettel a fost urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de .

Marele Premiu al Germaniei: Lewis Hamilton pleaca din pole position

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei de start, duminica, in Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, anunta Mediafax. Acesta este cel de-al 29-lea pole position al lui Hamilton in Formula 1.

TUR CU TUR Formula 1, Marele Premiu al Germaniei. Incident bizar si extrem de periculos

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce a avut loc la Nurburgring de la ora 15:00. Formula 1 a revenit dupa o pauza de doi ani la Nurburgring. Ultima data pe legendarul circuit german s-a impus Lewis Hamilton, pilotul aflat si astazi in pole position. FOTO: Vedeti aici imaginea incidentului de la boxe in care un cameraman a fost lovit de o roata.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Germaniei. Incident bizar si extrem de periculos

Urmariti astazi lve text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce are loc la Nurburgring de la ora 15:00. Formula 1 revine dupa o pauza de doi ani la Nurburgring. Ultima data pe legendarul circuit german s-a impus Lewis Hamilton, pilotul aflat si astazi in pole position. FOTO: Vedeti aici imaginea incidentului de la boxe in care un cameraman a fost lovit de o roata.

AZI LIVE Formula 1, Marele Premiu a Germaniei 15:00

Urmariti astazi lve text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce are loc la Nurburgring de la ora 15:00.

AZI LIVE Formula 1, Marele Premiu al Germaniei 15:00

Urmariti astazi lve text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce are loc la Nurburgring de la ora 15:00.

LIVE Formula 1, Calificari Marele Premiu al Germaniei

Urmariti acum in direct calificarile din Formula 1 ale Marelui Premiu a Germaniei, de la ora 15:00, ce au loc pe circuitul de la Nurburgring.

TUR CU TUR Formula 1, Calificari Marele Premiu al Germaniei

Ati urmarit in direct pe Onlinesport. ro calificarile din Formula 1 ale Marelui Premiu a Germaniei, de la ora 15:00, ce au avut loc pe circuitul de la Nurburgring.

AZI LIVE Formula 1, Calificari Marele Premiu al Germaniei (15:00)

Urmariti astazi in direct calificarile din Formula 1 ale Marelui Premiu a Germaniei, de la ora 15:00, ce au loc pe circuitul de la Nurburgring.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )