Libnet.ro
UNICEF

16:15

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: La Cantacuzino vor putea fi produse vaccinuri peste cel putin doi ani

Hotnews Hotnews,
 Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: La Cantacuzino vor putea fi produse vaccinuri peste cel putin doi ani

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Cristian Grasu, a anuntat luni ca se ia in calcul productia de vaccinuri BCG antituberculoza) peste cel putin doi ani, urmand cele antigripale. El a adaugat ca, pana la sfarsitul anului, se va deschide la Institutul Cantacuzino o linie de fiolaj. continuă pe Hotnews

Ministrul Florian Bodog a infiintat din pix zeci de posturi in Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii este mai bogat cu 100 de oameni, comparativ cu situatia din 2010. Asta dupa ce ministrul Florian Bodog a luat decizia de a infiinta noi departamente sub pretextul ca sunt vitale pentru.

Guvern: Politistii din MAI vor putea beneficia de majorari salariale de pana la 15%

Politistii din Ministerul Afacerilor Interne MAI) si personalul civil din institutiile de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea beneficia de majorari salariale de pana la 15% din salariul de baza, potrivit unei ordonante de urgenta aprobata in sedinta de Guvern de astazi.

Guvernul a aprobat regulamentul prin care angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza

Guvernul a adoptat vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind stabilirea locurilor de munca, a categoriilor de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca si criteriile de acordare a acestuia pentru angajatii din administratia publica locala. In baza acestui Regulament, angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza, prevazut de Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

OUG: Primariile vor putea cumpara actiunile detinute de Ministerul Energiei la societatile producatoare de agent termic

ACTUALIZARE 17:55 Guvernul a adoptat, astazi, o Ordonanta de Urgenta OUG) care creeaza cadrul legal prin care pachetele de actiuni detinute de catre statul roman la societatile producatoare de agent termic sa poata fi transferate cu titlu oneros catre primarii, informeaza un comunicat oficial. *Toma Petcu: OUG privind termoficarea da dreptul primariilor sa preia actiunile detinute de stat la societatile producatoare.

Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara viza in SUA

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a vorbit vineri, despre orizontul de timp in care vor fi ridicate vizele pentru SUA, pentru cetatenii romani. Am avut doua intaniri de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )