Libnet.ro
UNICEF

08:15

Secretarul general al FRF, audiat la DNA Timisoara in dosarul privind finantarea ilegala a Poli Timisoara

B1 B1,
Secretarul general al FRF, audiat la DNA Timisoara in dosarul privind finantarea ilegala a Poli Timisoara

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, a mers sambata la audieri la DNA Timisoara. Secretarul general al FRF ar fi dat explicatii in calitate de martor in dosarul in care. continuă pe B1

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, audiat la DNA

Secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal este audiat in calitate de martor la DNA, in dosarul in care procurorii anticoruptie investigheaza finantarea ilegala a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timisoara, de catre Consiliul Judetean Timis, trasmite pressalert. ro.

UPDATE. Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, inculpat in dosarul Poli Timisoara

Secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal este inculpat in dosarul in care procurorii DNA investigheaza finantarea ilegala a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timisoara, de catre Consiliul Judetean Timis. Prejudiciul este de circa un milion de euro.

Gheorghe Chivorchian, audiat la DNA Timisoara

Secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal este audiat in calitate de martor, potrivit pressalert. ro, in dosarul in care procurorii DNA investigheaza finantarea ilegala a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timisoara, de catre Consiliul Judetean Timis.

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, acuzat de abuz in serviciu si fals in inscrisuri

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri, informeaza B1 TV. La sediul DNA Timisoara, i s-au adus la.

DNA: Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, urmarit penal in dosarul Poli Timisoara

ACTUALIZARE 15:23 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au pus sub urmarire penala pe Gheorghe Chivorchian, secretar general al Federatiei Romane de Fotbal, pentru complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.

Secretarul general al ONU, despre atentatele teroriste: Cei vinovati trebuie sa fie adusi rapid in fata justitiei

Secretarul general si Consiliul de Securitate al ONU condamna atentatele teroriste de vineri din Franta, Kuweit si Tunisia. Cei vinovati de aceste ingrozitoare acte de violenta trebuie sa fie adusi rapid in.

Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul Postei Romane

Andrei Hrebenciuc s-a prezentat joi la sediul DNA, unde va fi audiat ca martor in dosarul Postei Romane, informeaza B1 TV. Andrei Hrebenciuc este cercetat sub control judiciar si in dosarul retrocedarilor ilegale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )