Libnet.ro
UNICEF

05:15

Secretarul general al ONU, despre criza din Siria: Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare

Adevărul Adevărul,
Secretarul general al ONU, despre criza din Siria: Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare

Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a declarat intr-o intalnire a Consiliului de Securitate ca Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare si a adus avertizari in privinta escaladarii conflictului din Siria, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Secretarul general al ONU despre criza din Siria: Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare

Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a declarat intr-o intalnire a Consiliului de Securitate ca Razboiul Rece s-a intors cu o razbunare si a adus avertizari in privinta escaladarii conflictului din Siria, scrie BBC.

Secretarul general al ONU face un apel pentru Siria la membrii permanenti ai Consiliului de Securitate

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a cerut ieri membrilor permanenti ai Consiliului de Securitate sa evite scaparea de sub control a situatiei din Siria, informeaza AFP.

Razboi in Siria. Secretarul general al ONU: Fac apel la toate statele membre sa dea dovada de retinere in aceste circumstante periculoase

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a facut apel sambata la statele membre sa dea dovada de retinere si sa se abtina de la orice actiune care ar putea conduce la o escaladare a situatiei dupa.

Reactia NATO, dupa atacul asupra Siriei. Secretarul general: Sustin atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis o declaratie in care isi afirma sustinerea fata de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria.

SUA si Rusia nu ajung la un acord privind raspunsul la atacul chimic din Siria

Rusia si aliatii occidentali nu au reusit sa ajunga la un compromis privind un raspuns international la atacul chimic din Siria in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, informeaza The Guardian.

VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

In urma cu cateva ore, in urma unui apel cu presedintele Frantei, premierul Regatului Unit, Theresa May a declarat ca Marea Britanie se va alatura Statelor Unite si Frantei intr-un atac strategic asupra mai multor depozite chimice din Siria, scrie The Guardian.

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )