Libnet.ro
UNICEF

10:45

Secretarul de stat american John Kerry: Ucrainenii trebuie sa aiba 'posibilitatea de a-si alege viitorul'

Hotnews Hotnews,
 Secretarul de stat american John Kerry: Ucrainenii trebuie sa aiba

Secretarul de stat american John Kerry a declarat, miercuri, cu ocazia unei vizite in Republica Moldova, ca ucrainenii ar trebui sa aiba posibilitatea de a-si alege viitorul, dupa ce autoritatile de la Kiev au suspendat semnarea unui acord de asociere intre Ucraina si Uniunea Europeana, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Secretarul de Stat american, John Kerry, a ajuns la Chisinau

Secretarul de Stat american, John Kerry, a ajuns miercuri la Chisinau, cu doua ore mai tarziu decat era prevazut. Kerry se va intalni pe parcursul vizitei sale cu presedintele Nicolae Timofti, cu premierul.

Analist de la Washington despre vizita Secretarul de Stat american John Kerry: Scop principal este de a incuraja Moldova sa continue reformele si a se integreze in UE

Intr-un interviu pentru Europa Libera, Vlad Spanu, presedintele Fundatiei Moldova de la Washington sustine ca vizita de la 4 decembrie a Secretarului de Stat american John Kerry trebuie privita la fel ca vizita pe care a efectuat-o vicepresedintele Joe Biden, in martie 2011, in cursul unui turneu diplomatic in Rusia si Finlanda.

John Kerry, la Chisinau: Statele Unite sunt alaturi de Republica Moldova

Secretarul de stat american John Kerry a fost la Chisinau, intr-o vizita oficiala. Din 1992 nu a mai venit un secretar de stat american la Chisinau. Politistii moldoveni au fost mobilizati la cativa metri.

FOTO John Kerry a inchinat un pahar de vin pentru viitorul european al Republicii Moldova

Secretarul de stat american John Kerry a facut, miercuri, un popas de trei ore la Chisinau, in turneul sau de patru de zile in Europa si Orientul Mijlociu, ca sa felicite Republica Moldova pentru parafarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.

John Kerry, invitat sa viziteze Romania in 2014

Secretarul de Stat american, John Kerry, a primit o invitatie de a vizita Romania in 2014, in cadrul intrevederii pe care a avut-o la Bruxelles cu ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, se arata.

Agenda secretarului de stat al SUA, John Kerry, la Chisinau

Secretarul de stat al SUA, John Kerry va veni maine in Republica Moldova. La Chisinau, John Kerry va avea intrevederi cu mai multi oficiali moldoveni, iar pe agenda discutiilor vor fi relatiile bilateral, dar si cele ce tin de parcursul european al Republicii Moldova.

John Kerry va incuraja directia pro-occidentala a dezvoltarii Republicii Moldova. Cum comenteaza expertii vizita secretarului de stat american

Maine, secretarul de stat american John Kerry se va afla pentru cateva ore la Chisinau. Fostii ambasadori moldoveni la Washington si expertii sustin ca este o vizita de sustinere a aspiratiilor europene ale tarii noastre.

Analist de la Washington, despre vizita lui John Kerry la Chisinau: Vine sa incurajeze Moldova sa continue reformele si sa se integreze in UE

Intr-un interviu pentru Europa Libera, Vlad Spanu, presedintele Fundatiei Moldova de la Washington sustine ca vizita de la 4 decembrie a Secretarului de Stat american John Kerry trebuie privita la fel ca vizita pe care a efectuat-o vicepresedintele Joe Biden, in martie 2011, in cursul unui turneu diplomatic in Rusia si Finlanda.

John Kerry a primit in dar peste 500 de sticle cu vinuri rosii moldovenesti

Secretarului de Stat american, John Kerry, a facut o excursie prin beciurile cu vinuri de colectie de la Cricova. Oficialul de la Washington a primit peste 500 de sticle cu vinuri rosii de calitate, care se vor pastra la Cricova.

VIDEO Seful diplomatiei americane, John Kerry, a ajuns la Chisinau

Cu o intarziere de aproape 2 ore, avionul secretarului de stat american John Kerry a ajuns la Chisinau, unde are o serie de intalniri cu liderii politici ai tarii, scrie Unimedia. md.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )