Libnet.ro
UNICEF

13:15

Secretele magistratilor, trase la xerox chiar in cladirea in care este tinuta sub paza arhiva SIPA, sustine ministrul justitiei, Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Secretele magistratilor, trase la xerox chiar in cladirea in care este tinuta sub paza arhiva SIPA, sustine ministrul justitiei, Tudorel Toader

Secretele magistratilor au fost trase la xerox chiar in cladirea in care este tinuta sub paza arhiva SIPA, fostul serviciu care aduna informatii despre magistrati, a afirmat ministrul Justitiei, Todorel Toader, care a adaugat ca a reclamat la Parchet aceasta situatie. continuă pe Adevărul

Toader sesizeaza Parchetul: Peste 3.000 de pagini din dosarele SIPA au fost copiate la xerox chiar in sediul ANP

Secretele magistratilor au fost trase la xerox chiar in cladirea in care este tinuta sub paza arhiva SIPA, fostul serviciu care aduna informatii despre magistrati, a afirmat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a adaugat ca a reclamat la Parchet aceasta situatie.

Secretele magistratilor, furate de sub paza

Secretele magistratilor au fost trase la xerox chiar in cladirea in care este tinuta sub paza arhiva SIPA, fostul serviciu care aduna informatii despre magistrati, a afirmat ministrul.

Ministrul Justitiei, dezvaluire despre arhiva SIPA. A fost sesizat Parchetul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca secretele magistratilor au fost trase la xerox chiar in cladirea in care este tinuta sub paza arhiva SIPA. Ministrul Justitiei spune ca 3. 000 de.

Fiica Marinei Scupra nu merge la inmormantarea mamei sale. Care este motivul

Marina Scupra este inmormantata, marti, dupa un priveghi la care nu au participat foarte multi oameni. Marea absenta este chiar fiica sa care nu va ajunge nici la inmormantarea femeii care i-.

Aceasta tanara din Urziceni a fost felicitata de mii de oameni zilele acestea. Care este motivul

Aceasta tanara frumoasa din Urziceni a reusit o performanta destul de greu de egalat in domeniul sau. Mai ales ca este vorba de un domeniu in care preponderenti sunt barbatii si in ca.

OBLIGATORIU: Care este actul care va fi semnat de toti romanii

Potrivit legii, romanii care lucreza pe drepturi de autor sau part-time vor fi nevoiti sa isi declare veniturile . in aceata situatie sunt aproximativ 1,2 milioane de cetateni din tara.

Are 75 de ani si a descoperit elixirul tineretii. Care este secretul femeii

Annette Larkins are fabuloasa varsta de 75 de ani, insa nimeni nu ii da atat. Femeia traieste in Miami si este prezenta in diferite emisiuni si show-uri TV pentru a vorbi.

Presedintele FPTR: Mamaia va pierde turisti in viitor si va castiga sudul litoralului, care este mult mai aerisit

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Mohammad Murad, considera ca statiunea Mamaia va pierde turisti incet-incet, iar acestia se vor indrepta catre sudul litoralului, el spunand ca Mamaia a facut greseli urbanistice pentru ca s-a construit foarte mult, transformandu-se intr-un cartier al Constantei, in timp ce sudul litoralului este mai mult aerisit.

Romanii au tot mai multi bani in depozite bancare, desi dobanzile incasate sunt tot mai mici. Care este explicatia?

Economiile romanilor in banci cresc constant, de la o luna la alta, in ciuda dobanzilor din ce in ce mai reduse pe care le incaseaza si care, in curand, probabil nu vor mai acoperi inflatia. Cele mai recente date arata ca, in prezent, depozitele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )