Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fiica Marinei Scupra nu merge la inmormantarea mamei sale. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Fiica Marinei Scupra nu merge la inmormantarea mamei sale. Care este motivul

Marina Scupra este inmormantata, marti, dupa un priveghi la care nu au participat foarte multi oameni. Marea absenta este chiar fiica sa care nu va ajunge nici la inmormantarea femeii care i-. continuă pe Antena3

Fiica Marinei Scupra, o frumusete de NEEGALAT. Antonia ii seamana leit mamei sale (FOTO)

Anuntul mortii celebrei cantarete, Marina Scupra, a fost socant pentru multi dintre cei care ii erau prieteni si o cunosteau. Cantareata avea doi copii, printre care si o fata, care o.

De ce fata Marinei Scupra nu va veni la inmormantarea mamei

Marina Scupra va fi inmormantata marti, la un cimitir din Pantelimon. Marea absenta va fi chiar fiica ei, Antonia. Antonia Dimitriu a fost crescuta de tatal ei, compozitorul Dan Dimitriu, de la vacir.

Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu, reactie dura dupa moartea Marinei Scupra. Mi-e greata

Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu, a rabufnit pe Facebook dupa moartea Marinei Scupra. Ea a postat un mesaj pe contul de socializare prin care isi exprima regretul pentru disparitia.

Reactia dura a Simonei Florescu dupa moartea Marinei Scupra

Reactia Simonei Florescu, fosta sotie a lui Ion Dichiseanu i-a contrariat pe fani. Artista a postat un mesaj ravasitor pe pagina sa de Facebook imediat ce a aflat despre moartea Marinei Scupra. De.

Ultimele clipe din viata Marinei Scupra! Sotul artistei sfasiat de durere: Avea lacrimi pe care i le-am sters. Mi-a murit in brate

Marina Scupra a fost condusa astazi pe ultimul drum, in prezenta familiei, a prietenilor si a celor care au admirat-o de-a lungul carierei sale. Sotul acesteia, Claudiu Pitigoi, a vorbit despre ultimele.

Aurelian Temisan, mesaj cutremurator dupa moartea Marinei Scupra

Aurelian Temisan este marcat profund de moartea colegei sale de scena Marina Scupra. Artistul a tinut sa-si exprime regretul prin intermediul unui mesaj postat pe internet. Doare! Doare sa te surprinzi.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Marinei Scupra. Dezvaluirea facuta de un apropiat

Indragita cantareata Marina Scupra a pierdut lupta cu cancerul, la doar 49 de ani. Artista a luptat pana la final cu boala, a suferit si o interventie chirurgicala, a facut chimioterapie,.

Mama Denisei Raducu, operata de urgenta. Femeia a fost lovita cu sicriul la inmormantarea fiicei sale

Familia Denisei Raducu este din nou pusa la incercare. Mama artistei a fost operata de urgenta, potrivit spynews. ro. Femeia a fost lovita cu sicriul in care se afla Denisa, chiar in ziua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )