Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretomania din jurul Legii salarizarii unitare

Hotnews Hotnews,
 Secretomania din jurul Legii salarizarii unitare

Coalitia de guvernare a finalizat proiectul legii salarizarii unitare, insa nimeni, in afara de cei care l-au elaborat, nu are acces la el. Chiar ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu a spus ca nu a transmis numanui draftul. Insa, PSD si ALDE vor ca proiectul sa fie aprobat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, ceea ce inseamna timp foarte scurt pentru dezbatere. Vezi in text de ce. Bazandu-se doar pe declaratiile publice ale politicienilor, presedintele Confederatiei Cartel Alfa, Bogdan Hossu, crede ca initiatorii trag special de timp, sa justifice ca nu au timp sa stea prea mult cu legea in comisii, interesul principal fiind cresterea mai rapida a indemnizatiilor alesilor. Se va crea o mafie prin care sefii vor face tot ceea ce vor, a mai spus Hossu. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu: Vor fi salarii care vor scadea dupa adoptarea Legii salarizarii unitare

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat joi ca, in urma legii salarizarii unitare, vor fi salarii care vor scadea, explicand ca in prezent sunt institutii unde salariile sunt total scapate de sub control.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul Legii salarizarii unitare

Proiectul Legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul legii salarizarii unitare

Proiectul legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de.

Sindicalistii din administratie ameninta cu proteste dupa Pasti, nemultumiti de proiectul Legii salarizarii unitare

Sindicalistii din administratie ameninta cu proteste dupa Pasti, nemultumiti ca in proiectul Legii salarizarii unitare nu a fost introdus un articol care sa prevada ca niciunui angajat din domeniu nu ii va scadea salariul dupa aplicarea noului act normativ, dar si de faptul ca asistenta sociala a fost scoasa din domeniul administratie.

Proiectul legii salarizarii unitare: Peste cinci ani, salariul unui medic rezident va trece de 5000 de lei, al unui invatator va fi de peste 5.400 de lei, iar cel al unui bibliotecar va ajunge la 6.600 de lei

Salariul unui profesor universitar ar urma sa ajunga, peste cinci ani, la 13. 000 de lei, al unui invatator la 5. 400 de lei, iar al unui bibliotecar la 6. 600 de lei, potrivit proiectului legii salarizarii unitare prezentat de liderul PSD Liviu Dragnea. Totodata, in 2018, un medic rezident ar urma sa aiba un salariu de peste 5. 000 de lei, in timp ce salariul unui medic primar gradul V la ATI ar urma sa ajunga la 16. 672 de lei.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea a semnat moartea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, marti, ca promovarea de catre PSD a legii salarizarii unitare prin initiativa legislativa este o abordare lasa, lipsita de responsabilitate.

Dragnea: Proiectul Legii salarizarii unitare va fi semnat joi, ca initiativa parlamentara

Proiectul Legii salarizarii unitare va fi semnat joi, in calitate de initiatori, de catre parlamentarii social-democrati, la CExN al PSD care va avea loc la Sinaia, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

DOCUMENT Proiectul Legii salarizarii unitare, obtinut de Adevarul

Proiectul de lege privind salarizarea unitara este asteptat cu sufletul la gura de toata suflarea bugetarilor din Romania. Autoritatile inca nu l-au facut public, dar deja au inceput sa circule tot felul de zvonuri privind categoriile carora li se maresc salariile sau categoriile care vor pierde drepturi salariale.

Proiectul legii salarizarii unitare va fi semnat joi la CExN al PSD

Proiectul de lege privind salarizarea unitara va fi semnat joi la CExN al PSD, care se va reuni la Sinaia, a anuntat ieri presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Care va fi salariul Patriarhului Daniel dupa legea salarizarii unitare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane va avea, potrivit noului proiect al legii salarizarii unitare, un venit lunar de 14. 500 lei brut, echivalent cu cel al unui ministru, au declarat surse din PSD, pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )