Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sectoarele 4 si 6 vor sa ia credite de aproape 100 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectoarele 4 si 6 vor sa ia credite de aproape 100 milioane euro

Primaria Sector 6 vrea sa contracteze un imprumut de pana la 240 milioane lei 53,8 milioane euro) pentru lucrari de reabilitare termica a locuintelor, iar Primaria Sector 4 intentioneaza sa ia doua credite de 200 milioane lei 44,8 milioane euro) pentru refinantari si finalizarea unor investitii. continuă pe Ziarul Bursa

Primariile din sectoarele 4 si 6 vor sa ia credite cu o valoare totala de aproape 100 ...

Primaria Sector 6 vrea sa contracteze un imprumut de pana la 240 milioane lei 53,8 milioane euro) pentru lucrari de reabilitare termica a locuintelor, iar Primaria Sector 4 intentioneaza sa ia doua credite de 200 milioane lei 44,8 milioane euro) pentru refinantari si finalizarea unor investitii, potrivit Mediafax. Contractul autoritatilor din Sectorul 6 este impartit in cinci loturi, cu valori cuprinse intre 15 milioane lei si 70 milioane lei, potrivit unui anunt al institutiei. Avand .

Captura de aproape 100 de kilograme de heroina in Siberia.

Aproape 100 de kilograme de heroina au fost confiscate in Siberia de Vest, una dintre cele mai importante capturi de droguri realizate in ultima perioada in Rusia, unde consumul de stupefiante este in continua crestere, a anuntat marti Biroul rus pentru lupta antigdrog FSKN), relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aproape 100 de kilograme de heroina provenind din Afganistan au fost capturate in cursul unei operatiuni care s-a incheiat ieri luni) cu succes in regiunea Kemerovo, la aproximativ .

China: Aproape 100 de persoane care raspandeau zvonuri despe Apocalipsa, arestate

Autoritatile din China au anuntat ca au arestat aproape 100 de persoane pentru ca au raspandit zvonuri despre Apocalipsa, asociate cu sfarsitul unui ciclu din calendarul maya, relateaza Mediafax. Dintre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )