Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta Biroului Politic National al PNL, pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei, amanata

România Liberă România Liberă,
Sedinta Biroului Politic National al PNL, pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei, amanata

Biroul Politic National al PNL a amanat sedinta referitoare la desemnarea candidatului liberal la Primaria Capitalei. Astfel, desi era programata pentru ora 13. 00, sedinta va incepe, marti, la ora 18. continuă pe România Liberă

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a fost validata in unanimitate in Biroul Politic National al PNL (VIDEO)

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala a Capitalei a fost validata marti seara in sedinta Biroului Politic National al PNL, intrunind votul unanim al membrilor acestei.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi seful liberalilor din Bucuresti, Catalin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena.

Proiectul Legii salarizarii, pe masa Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social

Reprezentantii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social discuta, marti, proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Sedinta va incepe la ora 11. 00, la Ministerul Muncii.

EXCLUSIV Aurelia Cristea, candidat PSD la primaria Cluj: Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat/ PLUS: Cum joaca grupul de la Cluj in cursa pentru primaria lui Emil Boc

Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat. Acum se negociaza alianta cu grupul ALDE si in cateva zile se va face un anunt oficial, a declarat Aurelia Cristea pentru HotNews. ro. Ea nu a dorit sa comenteze care au fost argumentele care au stat la baza inlaturarii sale din cursa pentru primaria clujeana, insa, a lasat sa se inteleaga ca liderii PSD au mai comis astfel de greseli strategice si anterior. Candidatura Aureliei Cristea a fost asumata si anuntata oficial in urma cu mai multe saptamani, chiar de presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan. Cum se explica insa aceasta schimbare de candidat, de care va beneficia in primul rand Emil Boc, actualul primar, cotat oricum cu 60% in intentiile de vot?.

Un roman condamnat pe viata pentru uciderea unui italian, adus in tara cu escorta

Petrica Puiu, un roman din Bacau, condamnat la detentie pe viata pentru uciderea unui Italian, Morandi Paolo, in urma cu 10 ani, a fost adus in tara pentru a-si executa pedeapsa.

Liberalii stabilesc marti candidatul PNL la Primaria Capitalei

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au sustinut, luni, la Parlament, o declaratie de presa, dupa anuntul retragerii din cursa electorala a lui Ludovic Orban, ei afirmand ca marti la sedinta Biroului Politic vor lua o decizie privind candidatul partidului, pentru Primaria Capitalei.

Politic Show: PNL vrea sa-l arunce pe Predoiu in batalia pentru Capitala; Ponta: Eu l-am iertat pe Orban, dar Dumnezeu nu-i uita nici pe prosti, nici pe ticalosi; Cat a cheltuit presedintele Iohannis in deplasarile din strainatate

Basescu, atac dur fata de numirea lui Mihalache: Daca tot trebuie sa fie ambasador, poate undeva in Africa?Fostul presedinte. ALDE si-a validat candidatii la functiile de primar de sector. Conducerea ALDE a validat luni candidatii pentru functiile de primar.

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Bucuresti (VIDEO)

Liberalii mizeaza pe Adriana Saftoiu pentru Primaria generala a Capitalei, potrivit unor surse. O alta optiune vehiculata pentru aceasta functie, din partea PNL, este Catalin Predoiu. Liberalii sunt.

Un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu un mic electoral in incinta Memorialului Ipotesti la lansarea candidatului PNL pentru comuna Mihai Eminescu

Un barbat de 41 de ani a murit inecat cu mancare, duminica dupa-amiaza, in incinta Memorialului Ipotesti, in timpul lansarii candidatului PNL la functia de primar al comunei Mihai Eminescu, cand organizatorii le-au oferit participantilor la actiunea electorala mici la gratar si cate un pahar de vin, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )