Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sedinta USL. Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Crin Antonescu

Hotnews Hotnews,
 Sedinta USL. Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Crin Antonescu

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu in sedinta. Intalnirea are loc in contextul scandalului pe proiectul Rosia Montana si pe divergentele de opinie intre cei doi. Crin Antonescu a declarat in cursul diminetii, pentru Adevarul. ro, ca Victor Ponta isi doreste adoptarea proiectului Rosia Montana dar nu vrea sa-si asume responsabilitatea pentru asta. continuă pe Hotnews

Sedinta USL .Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Crin Antonescu

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu in sedinta. Intalnirea are loc in contextul scandalului pe proiectul Rosia Montana si pe divergentele de opinie intre cei doi. Crin Antonescu a declarat in cursul diminetii, pentru Adevarul. ro, ca Victor Ponta isi doreste adoptarea proiectului Rosia Montana dar nu vrea sa-si asume responsabilitatea pentru asta.

Premierul Victor Ponta a discutat cu conducerea PDL: O intalnire neasteptat de normala

Premierul Victor Ponta, alaturi de ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, s-a intalnit joi cu conducerea PDL, pentru a discuta proiectele democrat-liberalilor si acordul de parteneriat prin care se stabilesc prioritatile si institutiile prin care Romania va absorbi fondurile europene 2014-2020, scrie Agerpres.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana in pat cu deputatul Victor Ponta

Scandalos! Premierul Victor Ponta ar fi surprins-o pe Daciana in pat cu deputatul Victor PontaDorinta implinita! Dupa ce elevii au cerut o scoala ca afara, autoritatile le-au demolat peretiiDan Sova a facut o criza de epilepsie incercand sa para inteligent intr-o conferinta de presaRomania contraataca. Petrica Resources vrea sa exploateze aur cu cianuri langa TorontoUn motan cunoscut de vecini ca Felix a turnat maidanezii de la bloc la Serviciul de Ecarisaj.

Premierul Victor Ponta vrea sa taie pensiile tortionarilor

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca Ministerul Justitiei pregateste o lege privind fostii tortionari din perioada comunista, prin care acestia sa nu se mai bucure.

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, dar s-au antepronuntat liderii. Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera. Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL. UPDATE 14:48: Victor Ponta: Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. ) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera. 37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces. Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta.

Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta va discuta impreuna cu jurnalistul Mihai Gadea despre protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana si despre criza din USL, incepand cu ora 21. 30, la Antena 3.

Sondajele din luna august: Victor Ponta, cotat de CSOP peste Mugur Isarescu la capitolul incredere

Trei sondaje realizate recent de CSCI 12-15 august), Sociopol firma infiintata de Mirel Palada, 23-26 august) si CSOP 24 august - 1 septembrie) coteaza USL la circa 60% din preferintele electoratului. Sondajul CSOP arata, potrivit cotidianului Adevarul, ca premierul Victor Ponta se bucura de cea mai mare incredere in randul electoratului, depasindu-l pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in timp ce Crin Antonescu scade la o cota de 17%, similara cu cea a presedintelui Traian Basescu. De notat ca cele trei sondaje au fost realizate inainte de evenimentele care au marcat finalul verii: copilul ucis de maidanezi si protestele anti-RMGC.

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea / Parlamentarii PSD vor vota in cunostinta de cauza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati, relateaza Agerpres. Eu sunt foarte preocupat de modul in care se va transmite in strainatate mesajul legat de acest proiect si vreau totusi sa prezint Romania ca o tara deschisa investitiilor straine. Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea pentru simplul motiv ca nu exista in Romania resursele financiare pentru a ne dezvolta singuri, a mai spus premierul.

Cine are dreptate? Victor Ponta: Costurile de ecologizare la Rosia Montana se ridica la 500 de milioane de euro / Gold Corporation intr-un raport oficial din 2006: Costurile se ridica la 23 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a anuntat joi ca, in cazul renuntarii la proiectul de minerit de la Rosia Montana, costurile statului pentru ecologizarea zonei si pastrarea patrimoniului se ridica la 480-500 de milioane de euro. Cu toate acestea, intr-un raport oficial al companiei Rosia Montana Gold Corporation RMGC) care trateaza varianta nerealizarii proiectului, se precizeaza ca estimarea acosturilor pentru activitatile de inchidere a minei exitente si pentru remedierea poluarii istorce se estimeaza a fi 23,2 mil Euro. Astfel, se pune intrebarea care estimare este cea corecta: cea facuta joi de premierul Ponta sau cea propusa de catre RMGC. Diferenta intre cele doua estimari este uriasa 23 milioane versus 500 de milioane.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana prima data pentru ca era sustinut de Basescu si am zis ca, daca il sustine Basescu, sigur e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta. Ponta: Relatia cu presedintele Basescu este foarte buna, in sensul ca nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certatPonta: Nu se pune problema sa am vreo relatie tensionata cu Antonescu. Pe Crin, Oprescu si Daniel Constantin ii consider camarazii mei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )