Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sefa Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania si-a dat demisia dupa ce a lovit cu o geanta un cameraman

Antena3 Antena3,
 Sefa Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania si-a dat demisia dupa ce a lovit cu o geanta un cameraman

Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), Delia Nica, si-a dat demisia, dupa ce a fost filmata lovind cu o geanta si jignind un activist de mediu la finalul unor discutii,. continuă pe Antena3

Delia Nica demisioneaza din fruntea Asociatiei Marilor Retele Comerciale dupa ce a lovit cu geanta un reprezentat al unui ONG

Delia Nica, director executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), a anuntat ca demisioneaza din functie dupa ce a fost implicata intr-un incident in cadrul unei intalniri dintre AMRCR si reprezentanti ai societatii civile, pe.

VIDEO. Scandal la Ministerul Mediului. Sefa marilor retele comerciale arunca cu geanta intr-un activist de mediu

O reuniune organizata la Ministerul Mediului, unde se dezbatea problema ambalajelor reciclabile, a prilejuit un incident penibil. Delia Nica, director executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, a aruncat cu geanta intr-un activist de mediu.

Marile retele comerciale cer anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje: acestea se ridica si la 1,5 milioane de euro pentru o singura companie

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) cere anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje si sistem de colectare garantat de stat, care se ridica in unele cazuri, pentru 2015, la 1,5 milioane de euro pentru o singura companie.

Delia Nica si-a dat demisia de la AMRCR, dupa ce a lovit cu geanta o persoana care o filma

Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), Delia Nica, si-a dat demisia, dupa ce a fost filmata lovind cu o geanta si jignind un activist de mediu la finalul unor discutii, la Ministerul Mediului, privind reciclarea, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Marile retele comerciale cer anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje si sistem de colectare garantat de stat

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania sustine adoptarea de urgenta a unui act guvernamental prin care sa fie anulate sumele colosale cu efect retroactiv pentru anul 2015, imputate pe nedrept producatorilor si comerciantilor in domeniul colectarii ambalajelor, sume care la randul lor produc in fiecare zi penalitati uriase. Avem exemple ca, in unele cazuri, facturile aferente anului 2015 se ridica la 1. 000 euro doar pentru un singur operator economic, a declarat Delia Nica, Director Executiv AMRCR.

AMRCR cere anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje si sistem de colectare garantat de stat

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) cere anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje si sistem de colectare garantat de stat, care se ridica in unele cazuri, pentru 2015, la 1,5 milioane euro pentru o singura companie, arata asociatia, intr-un comunicat.

CSM: Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania a incalcat Codul Deontologic pentru ca i-a cerut demisia Liviei Stanciu

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat astazi ca Gabriela Baltag, judecator in cadrul Tribunalului Neamt, presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania, a incalcat normele de conduita reglementate Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor.

Ministrul Raluca Pruna recunoaste ca un detinut nu se poate reeduca in inchisorile din Romania

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a admis vineri ca un detinut ar trebui sa fie un sfant ca sa se poata reeduca in conditiile precare existente in prezent in penitenciarele din Romania.

Google va sustine noile companii de tehnologie din Romania

Companiile de tehnologie nou-infiintate din Romania vor beneficia de sustinerea Google pentru a se dezvolta la scara globala.

webPR:Orasul Predeal va gazdui primul festival de film si cultura montana din Romania

Orasul Predeal va gazdui, in perioada 4 - 6 martie, editia pilot a evenimentului ALPIN FILM FESTIVAL, primul festival international de film, carte si fotografie destinat promovarii culturii si civilizatiei montane din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )