Libnet.ro
UNICEF

09:45

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, crede ca oamenii politici trebuie sa poata transporta gratuit alegatorii la vot

Adevărul Adevărul,
Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, crede ca oamenii politici trebuie sa poata transporta gratuit alegatorii la vot

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a aratat nemultumit de modalitatea in care se face campanie electorala dupa prevederile noii legislatii in domeniu. Seful Senatului crede ca partidele politice ar trebui sa transporte gratuit alegatorii la vot. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu critica DNA: Spectacolul deplorabil al arestarii primarilor afecteaza democratia autentica

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat vineri, la Bistrita, la lansarea candidatilor la alegerile locale, ca spectacolul deplorabil al arestarii primarilor in plina campanie.

Situatie de criza majora. Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru problema din sanatate

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru situatia din sanatate. De asemenea, el a precizat ca va discuta cu senatorii pentru.

De ce si-a anulat Calin Popescu-Tariceanu participarea la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca inaugurarea oficiala a sistemului defensiv Aegis Shore din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marcheaza contributia activa a.

Tariceanu, sah la presedinte: Presedintele si-a dorit guvernul meu dupa ce un an a facut orice sa darame guvernul Ponta. Acest guvern e o adevarata catastrofa (VIDEO)

Seful senatului a lansat noi atacuri dure la presedinte. Calin Popescu Tariceanu crede ca in eventualitatea in care o motiune de cenzura impotriva guvernului ar trece, am avea un nou Executiv.

Seful Senatului nu a participat la inaugurarea scutului de la Deveselu. De ce este nemultumit

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca si-a anulat participarea la inaugurarea sistemului defensiv de la Deveselu pentru ca organizarea lui desconsidera flagrant pozitia Senatului in ordinea constitutionala a Romaniei, conform unui comunicat de presa.

CSM: Declaratiile lui Ponta si Tariceanu la adresa DNA au adus atingere independentei justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis ca declaratiile facute de Victor Ponta si Calin Popescu-Tariceanu la adresa procurorilor DNA, in iunie 2015, au depasit cadrul discursului politic, aducand atingere independentei, prestigiului si credibilitatii justitiei, cu consecinta subminarii autoritatii acesteia.

CSM: Declaratiile lui Ponta si Tariceanu la adresa DNA au adus atingere independentei justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis ca declaratiile facute de Victor Ponta si Calin Popescu-Tariceanu la adresa procurorilor DNA, in iunie 2015, au depasit cadrul discursului.

Tariceanu: Mi-am anulat participarea la inaugurarea scutului de la Deveselu pentru ca pozitia Senatului in ordinea constitutionala era desconsiderata flagrant in program

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit despre proiectului Deveselu, recunoscandu-i importanta si afirmand ca marcheaza contributia activa a Romaniei la activitatile NATO,.

Tariceanu: Mi-am anulat participarea la inaugurarea scutului de la Deveselul pentru ca pozitia Senatului in ordinea constitutionala era desconsiderata flagrant in program

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca inaugurarea oficiala a sistemului defensiv Aegis Shore din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marcheaza contributia activa a Romaniei la actiunile NATO, dar a precizat ca si-a anulat participarea la acest eveniment din cauza faptului ca organizarea lui desconsidera flagrant pozitia Senatului in ordinea constitutionala a Romaniei, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )