Libnet.ro
UNICEF

15:45

Situatie de criza majora. Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru problema din sanatate

Antena3 Antena3,
Situatie de criza majora. Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru problema din sanatate

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu ii cere premierului Dacian Ciolos sa creeze o celula de criza pentru situatia din sanatate. De asemenea, el a precizat ca va discuta cu senatorii pentru. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos participa luni la Parlament la Ora Premierului, cu tema Problemele din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, de la ora 17:00, la Ora Premierului la Parlament, dezbaterea urmand sa aiba ca tema Problemele din sistemul de educatie, potrivit programului oficial al primului ministru, anuntat de Guvernul Romaniei.

Dacian Ciolos: Sanatatea si Educatia vor fi printre prioritatile de realocare la rectificarea bugetara

Sanatatea si Educatia vor fi printre prioritatile de realocare la rectificarea bugetara, le-a spus premierul Dacian Ciolos parlamentarilor prezenti, luni, la Ora premierului, el dand totodata asigurari ca nu va taia mai mult din ceea ce a fost aprobat in Legea bugetului.

Dacian Ciolos: Ca si alte domenii, si invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare judetene sau la conducerea unor unitati

Dacian Ciolos a declarat luni, in Parlament, la dezbaterea Ora premierului, ca invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare.

Dacian Ciolos felicita CSM Bucuresti pentru victoria in Liga Campionilor si compara echipa de handbal cu situatia de la Opera Nationala: Sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna

Premierul Dacian Ciolos a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa CSM Bucuresti, care a castigat duminica Liga Campionilor la handbal feminin, dupa o finala dramatica impotriva lui Gyor. Este o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa. Patriotism, pentru ca echipa este un proiect romanesc de enorm succes international. Poate ca toti cei care au incercat sa puna pe alte coordonate complet gresite perfomanta de la Opera Nationala, unde romanii si altii au facut perfomanta internationala, ar trebui sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna. Pentru Romania si pentru Bucuresti!, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Dacian Ciolos sustine egalitatea dintre femei si barbati: Manifestarea femeilor in societate va face echilibru (VIDEO)

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care transmite ca se alatura Campaniei UN Women ELpentruEA/ HeForShe, campanie care promoveaza egalitatea.

Premierul Dacian Ciolos a primit rezultatele analizelor de laborator ale dezinfectantilor Hexi Pharma

Dacian Ciolos, cel care a preluat functia de ministru interimar al Sanatatii dupa demisia lui Patriciu Achimas-Cadariu, a primit astazi rezultatele de la ICECHIM privind cele 16 teste de concentratie care au fo.

Dacian Ciolos, mesaj pentru Familia Regala: Transmit cele mai alese ganduri si cele mai calde sentimente (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a transmis pe pagina oficiala de Facebook un mesaj catre Familia Regala, cu ocazia Zilei Regelui. Transmit Familiei Regale, de sarbatoarea Coroanei Romane la 150 de ani, cele.

Dacian Ciolos: Se vor face teste si la celelalte firme care livreaza dezinfectanti in Romania (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in zilele urmatoare vor fi facute teste si de la alte firme care livreaza dezinfectanti in Romania. Am trecut in revista in.

Dacian Ciolos: Important este acum sa nu blocam activitatea ministerului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in acest moment este important ca activitatea de la ministerul Sanatatii sa nu fie blocatia dupa demisia lui Patriuciu Anchimas-Cadariu de la conducerea.

Dacian Ciolos: Important este acum sa nu blocam activitatea ministerului Sanatatii (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in acest moment este important ca activitatea de la ministerul Sanatatii sa nu fie blocatia dupa demisia lui Patriuciu Anchimas-Cadariu de la conducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )