Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Antena Group, arestat pe presupuneri. Motivarea instantei in cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Antena3 Antena3,
Seful Antena Group, arestat pe presupuneri. Motivarea instantei in cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat in baza unor presupuneri. in motivarea deciziei se arata ca este suficient sa existe indicii pentru o presupusa fapta, si nu dovezi clare. Iata un. continuă pe Antena3

Seful Antena Group, arestat cu copy-paste. Cum motiveaza judecatorii o arestare trasa la indigo din alte dosare

Motivarea arestarii preventive a directorului Antena 1 Sorin Alexandrescu pare trasa la indigo dupa cea a lui Dan Diaconescu. Arestarile au fost dispuse de instanta condusa de judecatoarea Elena Zamfir care a moti.

Scandalul RDS/RCS - Antena: Directorul Antena Group a fost arestat preventiv

RDS/RCS, detinatorul drepturilor tv majoritare in Liga 1, pare sa castige teren in conflictul cu Grupul Antena, o disputa in care este implicat si seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Seful Antena Group a fost arestat preventiv, vineri, o masura ce pare totusi excesiva, cel putin din ceea ce se stie pana acum public. In imaginea de mai sus este momentul de aur al povestii de iubire RDS/RCS si Antena 1, pe 31 martie 2008, cand reprezentanti ai celor doua firme au cumparat cu 108 de milioane de euro drepturile Ligii 1 de fotbal.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, arestat pentru 29 de zile

Directorul Antena Group, SorinAlexandrescu, va fi arestat pentru 29 de zile, dupa ce magistratii au admis, vineri, solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare in acest.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru santaj

Directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, retinut pentru santaj ramane in arest preventiv pentru 29 de zile, au decis, vineri judecatorii Tribunalului Bucuresti. SefulAnteneleor l-a santajat pe.

Referatul INTEGRAL al DNA in cazul RETINERII directorului Antena Group, SORIN ALEXANDRESCU

B1 TV a obtinut, vineri, referatul in cazul retinerii directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, pentru santaj la adresa administratorului unei societati comerciale, presupus a fi directorul RCSRDS Ioan.

Razboiul Antenelor cu RCSRDS ajunge la DNA. Seful Antena Group, retinut. Dragomir, audiat (UPDATE)

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, compania care detine posturile de televiziune Antena1, Antena2, Antena3, Euforia si GSPTV, a fost ridicat de procurorii DNA, pentru santaj, potrivit unui comunicat de presa.

Razboi intre RCSRDS si Antene: Seful Antena Group a fost retinut de DNA. Dragomir, audiat (UPDATE)

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, compania care detine posturile de televiziune Antena1, Antena2, Antena3, Euforia si GSPTV, a fost ridicat de procurorii DNA, pentru santaj, potrivit unui comunicat de presa.

Scandalul de sapte milioane de euro intre RCS-RDS si Antena Group. Peste un milion de telespectatori ar fi afectati

Scandalul dintre compania RCS-RDS si Antena Group s-a declansat anul trecut, in aprilie, atunci cand distribuitorul de televiziune prin cablu a anuntat ca nu va mai transmite posturile Antena 1 si Antena 3 pe platforma Digi TV. Motivul a fost suma de sapte milioane de euro pe an ceruta de Antena Group de la firma RCS-RDS.

Scandalul de 7 milioane de euro intre RCS-RDS si Antena Group. Peste un milion de telespectatori ar fi afectati

Scandalul dintre compania RCS-RDS si Antena Group s-a declansat anul trecut, in aprilie, atunci cand distribuitorul de televiziune prin cablu a anuntat ca nu va mai transmite posturile Antena 1 si Antena 3 pe platforma Digi TV. Motivul a fost suma de 7 milioane de euro pe an ceruta de Antena Group de la firma RCS-RDS.

Avocatul lui Alexandrescu, surprins de arestarea sefului Antena Group: S-a invocat pericolul public

Directorul Antenei Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat vineri pentru 29 de zile, in motivarea cererii fiind invocat un singur motiv, si anume pericolul pentru ordinea publica. Declaratia a fost facuta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )