Libnet.ro
UNICEF

15:30

Seful Bundesbank: BCE nu poate rezolva criza din zona euro.

România Liberă România Liberă,
Seful Bundesbank: BCE nu poate rezolva criza din zona euro.

Banca Centrala Europeana BCE) nu poate rezolva criza din zona euro, a declarat, duminica, seful Bundesbank, Jens Weidmann, relateaza Reuters, potrivit Hotnews. Weidmann s-a adresat economistilor la o conferinta din Aix-en-Provence sudul Frantei), la doar trei zile dupa ce BCE a incalcat practica obisnuita, anuntand ca intentioneaza sa mentina rata dobanzilor la un record minim, pentru o perioada indelungata si este posibil sa o mai reduca. Politica monetara a contribuit deja mult la . continuă pe România Liberă

Seful Bundesbank: Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro

Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro, le-a transmis duminica economistilor seful Bundesbank, Jens Weidmann, plasand asupra tarilor care au adoptat moneda unica responsabilitatea de a-si reface economiile si de a inaspri reglementarile fiscale, transmite Reuters.

Seful Bundesbank: Criza zonei euro nu poate fi rezolvata folosind politica monetara

Criza zonei euro nu poate fi rezolvata folosind politica monetara, de care in zona euro este responsabila Banca Centrala Europeana BCE), iar guvernele ar trebui sa se concentreze pe ruperea garantiilor implicite pe care le acorda bancilor, a declarat seful Bundesbank, Jens Weidmann.

Merkel: Nicio tara nu va iesi din zona euro din cauza crizei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca nicio tara nu va iesi din zona euro din cauza crizei, potrivit presei internationale.

Angela Merkel: Nicio tara nu va iesi din zona euro din cauza crizei

Nicio tara nu va iesi din zona euro din cauza crizei, a declarat cancelarul german Angela Merkel, intr-un interviu acordat agentiei de presa germane DPA, citata de Agerpres. Am spus intotdeauna ca aceasta.

Angela Merkel: Nicio tara nu va iesi din zona euro din cauza crizei

Cancelarul german Angela Merkel afirma ca nicio tara nu va fi scoasa din zona euro din cauza crizei, chiar daca aceasta din urma nu s-a terminat inca, intr-un interviu publicat vineri si citat de AFP.

Seful Bundesbank: Criza zonei euro nu poate fi rezolvata folosind politica monetara

Criza zonei euro nu poate fi rezolvata folosind politica monetara, de care in zona euro este responsabila Banca Centrala Europeana BCE), iar guvernele ar trebui sa se concentreze pe ruperea garantiilor.

Europa nu a reusit sa cumpere nici criza din Portugalia

Crizele din Europa si-au luat-o in cap. Oare nu au aflat ca trebuie sa plece in vacanta inainte de alegerile din Germania? Simon Cameron, un politician american care a fost Ministrul Razboiului in cabinetul lui Lincoln n. a. se pare ca pe vremea cinstitului Abe inca se mai spuneau lucrurilor pe nume), a ramas in istorie printr-o declaratie memorabila: Un politician cinstit este acela care, odata cumparat, ramane cumparat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )