Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful celei mai mari banci din Canada se retrage cu o pensie uriasa. Va primi 2,2 milioane de dolari pe an

Antena3 Antena3,
Seful celei mai mari banci din Canada se retrage cu o pensie uriasa. Va primi 2,2 milioane de dolari pe an

Ed Clark, directorul general al Toronto-Dominion, cea mai mare banca din Canada dupa active, se va retrage la 1 noiembrie cu o pensie anuala de 2,5 milioane dolari canadieni 2,2 milioane dolari SUA), scrie Mediafax,. continuă pe Antena3

Business report: Cine urmeaza dupa Astra?; Cele patru persoane care au salarii mai mari decat la ASF; Daca Facebook s-ar inchide azi, multe business-uri ar muri

Petrom a ratat prima iesire pe bursa de gaze, dar oare nu asa a vrut? Profitul pe anul trecut a celei mai mari companii din Romania, OMV Petrom, de circa 1,1 miliarde euro, ar trebui sa fie si mai mare in acest an. Deutsche Telekom: Ne intereseaza in Romania zonele de TV, broadband si servicii B2B. Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari opertorii de comunicatii din Europa, care detine operatiuni si in Romania, vede un potential ridicat in piata telecom autohtona.

Cine sunt cei mai mari exportatori din Republica Moldova: Producatorii de accesorii auto si brokerii vamali

Compania germana Draexlmaier Automotive este cel mai mare exportator din economie, iar intreprinderea moldo-rusa Moldovagaz principalul importator, potrivit datelor Serviciului Vamal.

Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

Cele mai mari patru banci din Grecia - National Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - mai au nevoie de capital suplimentar de circa 5 miliarde de euro, reiese din al doilea test de stres efectuat de banca.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

Pentagonul vrea sa aduca efectivele fortelor terestre la cel mai scazut nivel din 1940

Pentagonul vrea sa reduca efectivele fortelor terestre americane si sa le aduca la cel mai scazut nivel din 1940, transmite AFP. Secretarul american al Apararii ChuckHagel mentioneaza ca masura.

Cum s-a construit cea mai scumpa autostrada din lume: rusii au dat 9 MLD. de dolari pe 40 km de sosea

Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax. ro .

isi iau rusii mana de pe Ucraina? Cea mai mare banca din Rusia A OPRIT creditarea catre Ucraina

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, a oprit creditarea catre persoane fizice in Ucraina in urma violentelor din ultimele zile, a anuntat directorul general al institutiei de credit, Herman Gref, citat de.

Italia: Matteo Renzi a devenit noul sef al Guvernului, fiind cel mai tanar premier din UE

Secretarul general al Partidului Democrat, Matteo Renzi, a depus, sambata, la Palatul prezidential Quirinal, juramantul, devenind noul sef al Guvernului italian, fiind cel mai tanar premier din UE, relateaza AF.

TOP: cele mai frumoase insule din lume

Cultura, istorie, plaje intinse cu nisip alb, ape turcoaz si privelisti incantatoare. Asa arata pentru multi sejurul ideal. RO iti prezinta cele mai frumoase insule din 2014, in care poti imbina toate aceste elemente si te poti bucura de.

Bancher canadian se retrage cu o pensie de 2,2 mil. $

Ed Clark, directorul general al Toronto-Dominion, cea mai mare banca din Canada dupa active, se va retrage la 1 noiembrie cu o pensie anuala de 2,5 milioane dolari canadieni 2,2 milioane dolari SUA), transmite Bloomberg, preluat de Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )