Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seful Directiei Rutiere: Soferii ar putea avea nevoie de cauciucuri de iarna din noiembrie

B1 B1,
Seful Directiei Rutiere: Soferii ar putea avea nevoie de cauciucuri de iarna din noiembrie

Soferii romani ar putea trece foarte repede de la cauciucuri de vara la cele de iarna anul acesta, a anuntat seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita. Acesta a declarat ca, daca prognoza meteo este corecta, din. continuă pe B1

Secretarul american al Apararii, Leon Panetta: Daca Iranul decide sa produca o bomba nucleara, ar avea nevoie de aproximativ un an pentru a o face

Iranul ar avea nevoie de aproximativ un an pentru a produce o bomba nucleara daca Teheranul ar lua o astfel de decizie, ceea ce ar acorda destul timp de reactie Statelor Unite, a reafirmat marti secretarul.

Oprescu: Unitatile de invatamant din Capitala ar putea avea propriul sistem de ambulanta.

Unitatile de invatamant din Capitala ar putea avea propriul sistem de ambulanta, primarul general Sorin Oprescu anuntand, joi, ca intentioneaza sa achizitioneze o micro-statie de salvare si cate o ambulanta pentru fiecare sector, scrie Mediafax. Citeste si: Oprescu, despre preluarea Metrorex: Un proces complex si firesc, ca in marile capitale europene Oprescu a precizat ca solicitarea ambulantelor din sistemul scolar ar urma sa se faca tot prin numarul unic de urgenta 112. Incercam, din .

Proiectul SkyCycle: Londra ar putea avea in curand autostrazi aeriene pentru biciclete

Londra ar putea deveni prima capitala din lume care dispune de autostrazi aeriene pentru biciclete incepand din anul 2015. Arhitectul Sam Martin, cel care a venit cu ideea, a denumit proiectul SkyCycle, iar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )