Libnet.ro
UNICEF

22:30

Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

B1 B1,
Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o,relateaza B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca il doare sufletul. continuă pe B1

Surse: Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca.

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), Ion Burlui, a demisionat

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), Ion Burlui, si-a depus miercuri demisia, care a fost acceptata de ministrul de Interne, Radu Stroe, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Efectul accidentului aviatic: seful IGSU Ion Burlui a demisionat

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Ion Burlui, a demisionat, miercuri, ca urmare a situatiei privind interventia in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit si alte cinci au fost.

UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si ...

22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform Ministerului de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. 20 - Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va inlocui pe secretarul de stat in Ministerul de Interne Catalin Chiper, pe directorul Romatsa, Aleodor Francu, si ca va solicita in CSAT inlocuirea sefului STS, Marcel Opris. Victor Ponta a calificat operatiunea de salvare din Muntii Apuseni de luni drept un esec. Consider ca aceste responsabilitati, la nivel de .

Seful IGSU, in direct la Antena 3: Mi-am dat demisia, dar nu a fost acceptata. Ulterior, ministrul Radu Stroe a acceptat demisia

Update: Ministrul Radu Stroe a acceptat, in cele din urma, demisia seful IGSU Iona Burlui. Ioan Burlui, seful IGSU, a anuntat in direct la Antena 3 ca si-a prezentat demisia, in urma accidentului aviatic din.

Ponta a semnat demisia lui Ion Burlui de la conducerea IGSU.

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), la propunerea ministrului de Interne, Radu Stroe, informeaza Mediafax. Ion Burlui a demisionat, miercuri, de la conducerea IGSU, ca urmare a situatiei privind interventia in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite. El a declarat ca a demisionat din demnitate, fara a face alt .

Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost semnata, miercuri seara, de premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Burlui a demisionat miercuri ca.

Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ministrului de Interne, Radu Stroe, potrivit Mediafax.

VIDEO UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor ...

08 - Liderul PNL Crin Antonescu a precizat ca nu a discutat cu premierul despre demiterea lui Radu Stroe si ca Victor Ponta i-a prezentat lista cu persoanele care vor fi demise, iar el a fost de acord. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia UPDATE 12. 22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform unor surse din Ministerul de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. Schimbarea .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )