Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

B1 B1,
Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost semnata, miercuri seara, de premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Burlui a demisionat miercuri ca. continuă pe B1

Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ministrului de Interne, Radu Stroe, potrivit Mediafax.

Ponta a semnat demisia lui Ion Burlui de la conducerea IGSU.

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), la propunerea ministrului de Interne, Radu Stroe, informeaza Mediafax. Ion Burlui a demisionat, miercuri, de la conducerea IGSU, ca urmare a situatiei privind interventia in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite. El a declarat ca a demisionat din demnitate, fara a face alt .

Surse: Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca.

Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o,relateaza B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca il doare sufletul.

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), Ion Burlui, a demisionat

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), Ion Burlui, si-a depus miercuri demisia, care a fost acceptata de ministrul de Interne, Radu Stroe, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Efectul accidentului aviatic: seful IGSU Ion Burlui a demisionat

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Ion Burlui, a demisionat, miercuri, ca urmare a situatiei privind interventia in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit si alte cinci au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )