Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si ...

22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform Ministerului de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. 20 - Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va inlocui pe secretarul de stat in Ministerul de Interne Catalin Chiper, pe directorul Romatsa, Aleodor Francu, si ca va solicita in CSAT inlocuirea sefului STS, Marcel Opris. Victor Ponta a calificat operatiunea de salvare din Muntii Apuseni de luni drept un esec. Consider ca aceste responsabilitati, la nivel de . continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor ...

08 - Liderul PNL Crin Antonescu a precizat ca nu a discutat cu premierul despre demiterea lui Radu Stroe si ca Victor Ponta i-a prezentat lista cu persoanele care vor fi demise, iar el a fost de acord. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia UPDATE 12. 22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform unor surse din Ministerul de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. Schimbarea .

UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS.

20 - Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va inlocui pe secretarul de stat in Ministerul de Interne Catalin Chiper, pe directorul Romatsa, Aleodor Francu, si ca va solicita in CSAT inlocuirea sefului STS, Marcel Opris. Victor Ponta a calificat operatiunea de salvare din Muntii Apuseni de luni drept un esec. Cititi mai jos principalele declaratii ale premierului, in format LIVE TEXT: Premierul Victor Ponta prezinta, miercuri dimineata, un raport privind accidentul aviatic din .

Antonescu: Nu am discutat cu Ponta despre demisia lui Stroe.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre o eventuala demitere a ministrului de Interne, Radu Stroe, in urma felului in care a fost gestionat accidentul din Muntii Apuseni. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia Despre declaratiile ministrului, Antonescu spune ca nu au fost inspirate. Nu am discutat despre demisia ministrului de Interne.

UPDATE. Ponta ii da afara pe secretarul de stat MAI, seful Romatsa si seful STS.

20 - Premierul Victor Ponta prezinta, miercuri dimineata, un raport privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni: - As vrea sa incep prin a prezenta condoleante familiilor, din partea mea si a Guvernului - Au existat in operatiunea de cautare si salvare a victimelor deficiente inacceptabile - In cadrul a trei institutii importante, lucrurile au functinat inacceptabil de incet. Din aceste motive, am decis astazi sa ii inlocuim secretarul de stat din MAI - dl Catalin Chiper, .

Salvamont Cluj: Am lucrat sub indicatiile ISU Cluj si Alba.

Reprezentantii Salvamont Cluj sustin ca au actionat dupa indicatiile ISU Cluj si ISU Alba, in accidentul aviatic produs luni, in care au murit doua persoane. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia Ne-am deplasat dupa informatiile primite, ne-am pus la dispozaitia ISU Cluj, mai departe am urmat indicatiile care ni s-au dat. Ne-am deplasat spre Crucea Iancului, am flat ca primele victime se afla la .

Boc: MAI putea localiza avionul cu precizie de un kilometru.

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Ministerul Afacerilor Interne dispune de aparatura necesara localizarii avionului prabusit in Muntii Apuseni cu o precizie de maximum un kilometru si ca. Mai mult, Boc subliniaza ca, daca s-ar fi utilizat toate instrumentele pe care autoritatile le aveau la dispozitie, in 10 minute se afla locatia exacta a epavei, conform Mediafax. Citeste si: Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )