Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Politiei din Campia Turzii, prins beat la volan

România Liberă România Liberă,
Seful Politiei din Campia Turzii, prins beat la volan

Seful Politiei din Campia Turzii a fost depistat conducand un autovehicul cu o imbibatie alcoolica s. continuă pe România Liberă

Seful Politiei din Campia Turzii, prins beat la volan. Barbatul a refuzat testarea cu etilotestul

Seful Politiei din Campia Turzii a fost prins beat la volan! Comandantul mirosea puternic a alcool, cand fost oprit in trafic, in timpul unei razii organizate chiar de subalternii sai, spun oamenii prezenti la fata locului. Seful politiei a refuzat sa fie supus probei cu etilotestul si a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sange.

Seful Politiei din Campia Turzii, cercetat disciplinar dupa ce a fost prins baut la volan: Ce alcolemie avea

Seful Politiei Campia Turzii este cercetat disciplinar dupa ce a fost prins beat la volan. Acesta a fost oprit in trafic si, pentru ca mirosea a alcool, politistii i-au cerut sa fie testat. El a refuzat sa.

Sef din Politie a refuzat sa sufle in etilotest din motive medicale. Surse: Era putin ametit de aburii alcoolului

Seful Politiei municipiului Campia Turzii, comisarul Dorel Fodorean, este suspectat ca a condus sub influenta alcoolului, dupa ce, la un control de rutina in trafic a refuzat sa sufle in aparatul etilotest. Barbatului i-au fost recoltate probe biologice.

Seful Politiei Campia Turzii a refuzat alcooltestul cand a fost tras pe dreapta. Inspectoratul Judetean a demarat o cercetare disciplinara

Seful Politiei Campia Turzii, Dorel Florian Fodorean, a fost oprit in trafic si, pentru ca mirosea a alcool, politistii i-au cerut sa fie testat. Seful Politiei Campia Turzii a refuzat testarea, motiv pentru care IPJ Cluj a inceput cercetarea disciplinara a acestuia, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )