Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful Politiei Mizil a fost retinut de procurorii DIICOT. El este acuzat ca proteja o retea de proxeneti care traficau fete

România Liberă România Liberă,
Seful Politiei Mizil a fost retinut de procurorii DIICOT. El este acuzat ca proteja o retea de proxeneti care traficau fete

Seful Politiei din orasul Mizil, Marius Rotaru, a fost retinut, joi dimineata, de procurorii Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind acuzat de abuz in serviciu si favorizarea infractorului. continuă pe România Liberă

Seful Politiei Mizil a fost retinut de procurorii DIICOT. El este acuzat de abuz in serviciu

Seful Politiei din orasul Mizil, Marius Rotaru, a fost retinut, joi dimineata, de procurorii Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind acuzat de abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Seful Politiei Mizil, retinut de DIICOT pentru favorizarea infractorului si abuz in scop sexual

Seful Politiei Mizil a fost retinut de procurorii DIICOT pentru implicare in trafic de persoane. Dupa peste sapte ore de audieri, comisarul sef va ajunge in arest pentru favorizarea unei grupari de.

Marius Rotaru, seful Politiei Mizil, arestat preventiv

Judecatorii au admis propunerea procuroriilor DIICOT de arestare in cazul persoanelor suspectate de trafic de persoane si proxenetism din Mizil. Reteaua era protejata de seful Politiei Mizil, Marius Rotaru, sc.

Seful Politiei Mizil, retinut pentru favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu. Este acuzat ca ar fi ajutat proxeneti

Seful politiei orasului Mizil, Marius Nicusor Rotaru, a fost retinut, joi dimineata, de procurorii DIICOT Ploiesti, fiind acuzat de favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu. Acesta este suspectat ca ar fi favorizat proxeneti, ignorand mai multe plangeri facute de persoane exploatate in scop sexual si nedeschizand anchete.

Seful Politiei din Mizil, comisarul Marius Rotaru, retinut intr-un dosar de trafic de persoane

Probleme cu legea pentru seful Politiei Mizil. Comisarul Marius Rotaru a fost retinut de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de persoane, informeaza B1 TV. Barbatul a fost retinut joi dimineata.

Seful Politiei Barlad a fost ridicat de MASCATI si dus la audieri, fiind suspect de favorizarea unui violator

Seful Politiei Barlad, Vasile Chelaru, a fost ridicat, luni, de mascati, chiar din sediul IPJ Vaslui, si dus la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad.

Seful Politiei din Barlad a fost retinut

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au dispus, luni seara, retinerea pentru 24 de ore a comandantului Politiei municipiului Barlad, comisar-sef Vasile Chelaru, in sarcina acestuia fiind retinute trei infractiuni, anunta Agerpres. Chelaru este acuzat de abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la delapidare, potrivit declaratiei purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, Mihaela Plopan.

Seful Politiei Barlad, suspendat din functie dupa ce a fost pus sub control judiciar. Adjunctul si-a depus raportul de pensionare

Seful Politiei Municipiului Barlad a fost pus la dispozitia conducerii Inspectoratului de Politie a Judetului Vaslui, in urma hotararii Judecatoriei Barlad prin care s-a luat masura controlului judiciar fata de comisarul-sef Vasile Chelaru.

Seful Politiei din Barlad, ridicat de mascati

Seful Politiei Barlad a fost ridicat de mascati chiar din sediul IPJ Vaslui, fiind suspectat de procurori ca a incercat sa ajute un tanar acuzat de viol sa scape de pedeapsa.

Fiul unui important personaj din fotbalul romanesc a fost retinut: Acesta este acuzat ca a incercat prin violenta sa determine un barbat sa isi retraga o plangere

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost retinut de politisti, alaturi de alte trei persoane, intr-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri si alte violente,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )