Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful TVR, atac public la premierul Victor Ponta: Va disparea de pe scena politica!

Antena3 Antena3,
Seful TVR, atac public la premierul Victor Ponta: Va disparea de pe scena politica!

Seful TVR, Stelian Tanase, prinde curaj. Asta dupa incercarea ratata a Puterii de a-l schimba din functie. Omul care in ziua in care era numit sef al Televiziunii Publice il omagia pe Ponta, acum loveste dur. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat / Acesta este inculpat in dosarul Rovinari-Turceni / Procurorii au pus sechestru pe averea premierului

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Rovana Plumb, despre premierul Victor Ponta: Va participa in calitate de prim ministru la toate sedintele Biroului Executiv, reuniunile coalitiei (VIDEO)

Rovana Plumb a vorbit dupa sedinta coalitiei de guvernare despre faptul ca obiectivul pe care aceasta il are este sa ne indeplinim toate angajamanetele asumate in fata romanilor, iar printre obiectivele.

Victor Ponta nu a pronuntat numele ministrului Shhaideh de teama ca nebuni ar putea spune ca face rele

Premierul Victor Ponta a ezitat sa rosteasca, in cadrul unui eveniment public, numele ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, care este de religie musulmana, explicand ca ii este teama sa nu se trezeasca anumite persoane, pe care ulterior le-a calificat nebuni, sa spuna ca ministrul face lucruri rele.

Alina Gorghiu, ATAC la adresa premierului: Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei cu salariile demnitarilor

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )