Libnet.ro
UNICEF

12:15

Semifinala romaneasca la BRD Bucharest Open, Halep contra Niculescu

Adevărul Adevărul,
Semifinala romaneasca la BRD Bucharest Open, Halep contra Niculescu

Dupa ce vineri Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele de la BRD Bucharest Open, Simona Halep si-a asigurat si ea prezenta in penultimul act al competitiei, dupa ce-a trecut de spanioloaica Lara Arruabarrena. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Simona Halep, victorie lejera cu Lara Arruabarrena - Semifinala romaneasca cu Monica Niculescu

Simona Halep, principala favorita a turneului BRD Bucharest Open WTA), s-a calificat fara probleme in semifinale, vineri, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-1 de Lara Arruabarrena Spania). Halep 22 ani), numarul trei mondial, a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a se impune. In penultimul act al competitiei, Halep o va intalni pe Monica Niculescu. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente din meciul Simonei.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

Monica Niculescu a reusit calificarea in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, fiind prima calificare in aceasta faza a competitiei intr-un turneu WTA pentru jucatoare. Romanca a trecut de s.

BRD Bucharest Open: Raluca Olaru si Monica Niculescu s-au calificat in sferturi

Perechea Raluca Olaru/Valeria Solovieva Romania/Rusia) s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open. Olaru si Solovieva au trecut in primul tur de cuplul Lara Arruabarrena/Silvia Soler-Espinosa.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei. in turul doi, Halep a trecut cu scorul de 6-2, 6-4, dupa o ora si 11 minute,.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open. Cine va fi urmatoarea adversara a romancei

Simona Halep3 WTA) a invins-o pe sarboaica Aleksandra Krunici 155 WTA), intr-un meci disputat joi, contand pentruoptimile de finala BRD Bucharest Open si incheiat cu 6-2, 6-4, in favoarea romancei.

Simona Halep s-a calificat in sferturile BRD Bucharest Open. Cine ii va fi adversara si primele declaratii date

Simona Halep3 WTA) a invins-o pe sarboaica Aleksandra Krunici 155 WTA), intr-un meci disputat joi, contand pentruoptimile de finala BRD Bucharest Open si incheiat cu 6-2, 6-4, in favoarea romancei.

Simona Halep va juca joi, de la ora 18.00, cu Alexandra Krunici, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, joi, de la ora 18. 00, pe Arena Centrala, impotriva jucatoarei Alexandra Krunici Serbia), locul 155 WTA. Partida dintre Halep si Krunici este a.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )