Libnet.ro
UNICEF

21:15

BRD Bucharest Open: Raluca Olaru si Monica Niculescu s-au calificat in sferturi

B1 B1,
BRD Bucharest Open: Raluca Olaru si Monica Niculescu s-au calificat in sferturi

Perechea Raluca Olaru/Valeria Solovieva Romania/Rusia) s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open. Olaru si Solovieva au trecut in primul tur de cuplul Lara Arruabarrena/Silvia Soler-Espinosa. continuă pe B1

Monica Niculescu a castigat primul sau meci de la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu 68 WTA) s-a impus in fata cehoaiceiKlaraKoukalova 32 WTA), luni, in primul sau meci de la BRD Bucharest Open. Romanca a castigat partida disputata pe Arena Centrala de la Arenele BNR cu scorul de 6-3, 6-0.

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open

Irina-Camelia Begu a pierdut, miercuri, partida jucata impotriva olandezeiKiki Bertens, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, ratand astfel accederea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. Pentru prezenta pe.

Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Alexandru Dulgheru, locul 98 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si numarul 24 mondial, .

Simona Halep va juca joi, de la ora 18.00, cu Alexandra Krunici, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, joi, de la ora 18. 00, pe Arena Centrala, impotriva jucatoarei Alexandra Krunici Serbia), locul 155 WTA. Partida dintre Halep si Krunici este a.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

Cristina Dinu a fost eliminata in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de slovaca Kristina Kucova, scor 6-2, 6-3.

BRD Bucharest Open: primul meci, prima victorie pentru Simona Halep

Antrenament cu mult public pentru Simona Halep, care a trecut fara emotii de olandeza De Vroome, scor 6-0, 6-4, in fata a 2. 500 de spectatori. Meciul a contat pentru primul tur al BRD Bucharest Open.

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu 211 WTA), beneficiara a unui wild card, a ratat, marti,calificarea in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea poloneza Katarzyna Piter, locul 104 WTA, scor 6-0, 1-6,.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )