Libnet.ro
UNICEF

07:00

Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

România Liberă România Liberă,
Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

Roger Federer este ultimul tenismen calificat in semifinalele turneului de mare slem Australian Open, urmand sa joace penultimul act impotriva numarului unu mondial, Rafael Nadal. In semifinale s-au mai calificat Wawrinka si Berdych. Semifinala care cantareste cat o finala: Federer - Nadal sambata, 10. 30, ora Romaniei) Meciurile dintre Federer si Nadal inca mai sunt privite ca niste derbyuri ale tenisului mondial, cu toate ca elvetianul, dupa ce a doborat multe dintre recordurile mondiale si . continuă pe România Liberă

Australian Open: Roger Federer - Andy Murray 6-3, 6-4, 6-7(6), 6-3/ Duel electrizant cu Nadal in semifinale

Roger Federer a avut o noua prestatie incantatoare, elvetianul reusind sa se califice in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Andy Murray. Fostul lider mondial s-a impus in patru seturi, scor 6-3, 6-4, 6-76), 6-3. Pentru Federer urmeaza duelul de cinci stele cu Rafael Nadal.

Victoria Azarenka a fost eliminata de la Australian Open. Nadal, in semifinale

Detinatoarea ultimelor doua titluri de la Australian Open, Victoria Azarenka, paraseste turneul de la Melbourne in faza sferturilor de finala. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa de poloneza Agnieszka.

Australian Open: Roger Federer - Jo-Wilfried Tsonga 6-3, 7-5, 6-4/ Ca in vremurile bune

Roger Federer a avut o evolutie entuziasmanta in meciul din optimile de la Australian Open cu Jo-Wilfried Tsonga, fostul lider mondial trecand in trei seturi de jucatorul francez 6-3, 7-5, 6-4). Elvetianul a aratat o forma senzationala, iar urmatoarea disputa cu Andy Murray) se anunta una foarte interesanta.

Tabolu semifinale Australian Open

Apasati aici pentru a vedea tabolul final al semifinalelor Australian Open, atat la masculin, cat si la feminin. Acolo sunt si rezultatele complete din sferturile de finala, dar si programul semifinalelor, care incep de joi dimineata.

Pretul unei semifinale la Australian Open. Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov. Spaniolul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2.

Federer merge in semifinale la Australian Open

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Roger Federer l-a invins pe Murray si s-a calificat in semifinale la Australian Open

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in semifinale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. El l-a invins pe britanicul Andy Murray, favoritul.

LIVE Federer - Murray la Australian Open, elvetianul scapa 4 mingi de meci!

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

Nadal merge in semifinale dupa o replica dura din partea noului Federer

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open batandu-l pe bulgarul Grigor Dimitrov in patru seturi. Spaniolul pierduse prima mansa, iar la 1-1 Dimitrov a avut trei mingi de set. Spaniolul a rezistat insa si a castigat meciul, in fata unui jucator ce pare de mare perspectiva.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )