Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce semnificatie are eclipsa de soare din 2017 pentru zodia ta

Antena3 Antena3,
Ce semnificatie are eclipsa de soare din 2017 pentru zodia ta

Eclipsa din 21 august a fost in timp ce Mercur e retrograd, iar aceasta s-ar putea sa aiba un impact mare asupra astrogramei tale. Din punct de vedere astrologic, eclipsa de soare semnifica noi inceputuri, fie ca te. continuă pe Antena3

Intalnirea nationala MINI din 2017. Spirit britanic pentru romani autentici

Daca ajungi sa conduci un MINI, n-ai cum sa nu prinzi spiritul acestui brand. Cu cat e mai vechi, cu atat mai autentica experienta. Iar dupa ce vei fi trecut prin asta, cu siguranta MINI iti va ramane in suflet si in minte. Vei ajunge sa-ti doresti o asemenea masina. Unii dintre noi, romani autentici, am prins repede spiritul britanic, iar de cativa ani avem chiar si intalniri nationale, organizate prin forum. Asadar, iata cateva randuri scrise de un posesor de MINI, dupa intalnirea nationala din 2017.

Fitch: Politica fiscala prociclica a Romaniei si majorarile salariale rapide din 2017 sporesc riscul de supraincalzire

Economia Romaniei a afisat un nou trimestru de crestere economica, dar politica fiscala prociclica si majorarile salariale rapide din 2017 sporesc riscul de supraincalzire, potrivit Fitch Ratings. Agentia de evaluare financiara a revizuit in urcare prognoza de crestere a economiei pentru acest an de la 4,8% la 5,1% si nu exclude o noua revizuire pozitiva in a doua parte a anului, mai noteaza autorii raportului. De asemenea, exista si un risc de supraincalzire, in conditiile in care ritmul cresterilor salariale il depaseste pe cel al productivitatii. Banca Nationala a Romaniei BNR) estimeaza ca economia functioneaza cu circa 2% peste capacitate si ne asteptam ca deficitul de cont curent sa depaseasca 3% din PIB in acest an, mai arata raportul citat.

O fetita s-a nascut in ziua eclipsei de Soare din SUA. Coincidenta care o face speciala

Marea eclipsa americana are o semnificatie cu totul aparte pentru un cuplu din Statele Unite. Chiar in ziua fenomenului a venit pe lume fetita lor. Si asta nu e tot. O coincidenta extraordinara face ca .

SUA: Mai multi militari insarcinati cu protectia lui Pence au fost retrasi din functie, pentru ca ar fi adus femei la hotelul in care erau cazati

Membrii unui detasament militar responsabil cu protectia vicepresedintelui SUA au fost retrasi de la indatoririle lor la Casa Alba dupa ce au fost acuzati ca au adus femei in hotelul in care erau cazati in America Latina, relateaza vineri AFP, care citeazaun responsabil din domeniul apararaii.

Florin Roman (PNL) sustine ca intra in greva foamei din septembrie, pentru Centenarul Marii Uniri

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat ca din toamna va intra in greva foamei in semn de protest fata de ceea ce el considera modul in care guvernantii trateaza cu dispret Cententarul Marii Uniri, dupa ce din luna mai a fost in greva japoneza. El precizeaza ca va mai avea o discutie cu reprezentantii guvernului si ca a anuntat deja Secretariatul General al Camerei Deputatilor ca va intra in greva foamei pe 18 septembrie, pentru ca vrea sa participe la deschiderea anului scolar, fiind tata.

Doisprezece persoane din Irak, Afganistan si Pakistan, care au vrut sa iasa ilegal din Romania, pentru a ajunge intr-un stat Schengen, au fost prinse la Vama Bors

Doisprezece persoane din Irak, Afganistan si Pakistan, care au incercat sa iasa ilegal din tara, cu scopul de a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen, au fost prinse de politistii de forntiera din cadrul Sectorul Politiei de Frontiera Bors.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )