Libnet.ro
UNICEF

09:46

Senatorii juristi decid soarta lui Gabriel Oprea

Antena3 Antena3,
Senatorii juristi decid soarta lui Gabriel Oprea

Comisia Juridica a Senatului voteaza marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru Gabriel Oprea. Membrii comisiei vor intocmi un raport, pentru ca, ulterior, Biroul Permanent sa decida ca. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea poate fi urmarit penal. Senatorii juristi au avizat cererea transmisa de DNA

Comisia Juridica a Senatului voteaza marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru Gabriel Oprea. Membrii comisiei vor intocmi un raport, pentru ca, ulterior, Biroul Permanent sa decida ca.

Gabriel Oprea, mai aproape de urmarirea penala. Aviz favorabil de la comisia juridica pentru DNA

Comisia juridica a Senatului a avizat, marti, favorabil cererea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz in serviciu, potrivit unor surse parlamentare.

Cazul Gabriel Oprea, la Comisia juridica. Procurorii DNA il acuza pe liderul UNPR de abuz in serviciu

Comisia juridica a Senatului decide, marti, de la ora 13. 00, daca da aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Oprea. Senatorul a cerut colegilor sai sa-i fie ridicata imunitatea parlamentara, cu toate ca putea rezolva mai usor situatia sa din Parlament prin inaintarea demisiei sale.

Comisia juridica a Senatului discuta marti cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Comisia juridica a Senatului discuta in sedinta de marti solicitarea DNA de avizare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru Gabriel Oprea, urmand ca, dupa finalizarea raportului, Biroul Permanent sa decida cand va fi dezbatuta si votata in plen cererea, informeaza Mediafax.

Gabriel Oprea sare in apararea procurorului general Tiberiu Nitu in scandalul coloanei oficiale: Avea misiuni importante

Fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat sambata ca Tiberiu Nitu a beneficiat de coloana oficiala ca urmare a unui protocol incheiat intre MAI si Parchetul General si semnat de specialisti,.

Gabriel Oprea: Tiberiu Nitu a avut coloana in baza protocolului semnat de specialisti, are misiuni importante

Fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat sambata ca Tiberiu Nitu a beneficiat de coloana oficiala ca urmare a unui protocol incheiat intre MAI si Parchetul General si semnat de specialisti, afirmand ca procurorul general are anumite misiuni importante.

Gabriel Oprea: Vom candida singuri la locale, pe liste cu PSD la parlamentare. Noi nu boicotam niciodata

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca formatiunea pe care o conduce va candida independent de PSD la alegerile locale, afirmand ca acolo unde echipele UNPR-PSD sunt mai bine inchegate ele pot merge impreuna, in vreme ce la parlamentare cele doua partide vor avea liste comune.

Gabriel Oprea: Procurorul general are rang de ministru; in anumite conditii, are anumite misiuni importante

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a explicat sambata, la Brasov, ca procurorul general al Romaniei a beneficiat de coloana oficiala in baza unui protocol incheiat intre doua institutii partenere si a explicat ca oficialul mentionat are rang de ministru iar cei din Ministerul de Interne au facut respectivul protocol avand in vedere ca, in anumite conditii, are anumite misiuni importante, scrie Agerpres.

Gabriel Oprea face iar jocurile. Doar un santaj ratat al UNPR mai poate aduce alegeri locale in doua tururi

Dacian Ciolos vrea ca legea alegerilor locale sa fie modificata in Parlament si nu prin ordonanta de urgenta. Din nou, balanta poate fi inclinata de UNPR, care, in aceste zile, forteaza mana PSD pentru o alianta electorala. Asadar, singura sansa ca primarii sa fie alesi in doua tururi ar fi ca generalul Oprea sa nu se puna de acord cu Dragnea si, invocand interesul local, sa treaca de partea PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )