Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sentinta finala: Gigi Becali va face 3 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Sentinta finala: Gigi Becali va face 3 ani de inchisoare

UPDATE- Gigi Becali a fost condamnat, luni dupa-amiaza, la trei ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi pe cinci ani in dosarul in care era anchetat pentru schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii. continuă pe Antena3

Gigi Becali face 3 ani de inchisoare

UPDATE- Gigi Becali a fost condamnat, luni dupa-amiaza, la doi ani de inchisoare. Update - Gigi Becali sustine ca nu este ingrijorat de sentinta in dosarul terenurilor MAPN. Gigi Becali asteapta.

Sentinta finala: Gigi Becali, condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN

Gigi Becali a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul in care era anchetat pentru schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii National MApN), potrivit sentintei definitive pronuntate luni de Inalta Curte de Casatie si Justitiei.

Babiuc si Cioflina vor sta cel mult opt luni la inchisoare. Gigi Becali, maximum doi ani

Fostul ministru Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, condamnati luni de ICCJ la cate doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri, vor sta in detentie cel mult opt luni, iar Gigi.

Gigi Becali, infundat pentrutrei ani

Parlamentarul a fost condamnat definitiv in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN la doi ani de inchisoare, dar va executa trei in contul unei alte condamnari a carei suspendare a fost revocata.

Lequipe, despre condamnarea lui Gigi Becali: Presedintele Stelei Bucuresti, la inchisoare

Cazul condamnarii lui Gigi Becali a traversat deja granitele Romaniei. Editia on-line a prestigiosului cotidian Lequipe ii informeaza pe francezi despre decizia justitiei romane, dezvaluind totodata motivele inchiderii patronului Stelei.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Gigi Becali a fost condamnat la trei de inchisoare cu executare si la interzicerea unor drepturi pe cinci ani, in dosarul schimbului de terenuri dintre acesta si MApN.

Gigi Becali, despre condamnarea la inchisoare: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!

Gigi Becali a declarat luni ca nu se astepta sa fie condamnat la trei ani de inchisoare si sa fie distrusa o familie in halul asta pentru ca ai facut un schimb de terenuri acum 16 ani, concluzionand: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Update 18:50 Becali: in seara asta ma prezint in arest George Becali a declarat, dupa aflarea sentintei: Rog organele care sunt in drept sa aiba macar un minim de decenta, de eleganta si de respect sa astepte sa ma prezint singur. Sa nu vina cu tot felul de mascati. in seara asta ma prezint in arest.

Gheorghe Mustata: Suntem alaturi de Gigi Becali, orice ar fi.

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustata, a declarat, luni, dupa ce instanta suprema l-a condamnat pe finantatorul Gigi Becali la trei ani de inchisoare, ca fanii din Peluza Nord sunt alaturi de acesta si a precizat ca a anulat o petrecere a suporterilor in urma deciziei, potrivit Mediafax. Ne pare rau pentru ce i se intampla. Sunt niste lucruri pe care nu le doresti nici celui mai mare dusman. Cel mai rau e ca vor suferi cei dragi: familia, prietenii, rudele. Aveam o petrecere a .

Sentinta definitiva: Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, condamnati la cate doi ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Prin contopirea pedepselor, Becali va executa trei ani de inchisoare

Gigi Becali a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul in care era anchetat pentru schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii National MApN), potrivit sentintei definitive pronuntate luni de Inalta Curte de Casatie si Justitiei. Prin contopirea pedepselor, Gigi Becali va executa trei ani de inchisoare cu executare, in urma condamnarii anterioare in dosarul sechestrarii de persoane trei ani cu suspendare). Impreuna cu Becali, au mai fost condamnati si generalul Dumitru Ciofina si fostul Ministru al Apararii, Victor Babiuc - tot la doi ani de inchisoare. Cei trei vor trebui sa plateasca despagubiri in valoare de aproape 900. 000 de dolari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )