Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sentinta finala in jaful de la o casa de schimb din Alba Iulia: inculpat italian condamnat la 9 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Sentinta finala in jaful de la o casa de schimb din Alba Iulia: inculpat italian condamnat la 9 ani de inchisoare

Curtea de Apel Alba Iulia pronuntat decizi definitiva in dosarul jafului de la casa de schimb valutar Prima Exchange din Alba Iulia, produs in 2010. Cetateanul italian Giovanni Granieri 39 de ani) va executa 9 ani si 6 luni de inchisoare pentru talharie si uz de fals, pedeapsa care include si o condamnare anterioara pentru tentativa de omor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Studenti americani pe urma zeului Mithras la Alba Iulia

Noua studenti din SUA si Canada, 2 din Ungaria si 10 din Romania participa timp de 5 saptamani, la Alba Iulia, la un program de cercetare intr-un sit arheologic de top la nivel european. Este vorba despre un templu al zeului Mithras, descoperit apropierea Cetatii Alba Carolina.

FC Unirea se judeca cu Empoli si Standard Liege pentru 117.000 de euro. Instantele din Alba considera ca nu sunt competente

Societatea care administreaza clubul de fotbal FC Unirea Alba Iulia se judeca cu cluburi din Italia si Belgia pentru a recupera sume de bani din transferul unor fotbalisti. Suma invocata este de 117. 000 euro si este solicitata de la gruparile Empoli si Standard Liege. Procesele au sanse minime de reusita in Romania, avand in vedere ca instanta de fond si-au declinat competenta in ambele dosare.

Sentinta record in Alba: 158 de ani de inchisoare pentru gruparea batausilor care a terorizat Cugirul

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat miercuri, 30 iulie 2014, sentinta finala intr-un dosar cu 28 de inculpati, judecati pentru infractiuni cu violenta. Dupa 3 ani de la demararea procesului 25 de inculpati au fost condamnati la un total de 158 de ani de inchisoare, din care 154 de ani cu executare. Infractiunea pentru care au fost condamnati este tentativa de omor calificat si deosebit de grav.

Sentinta-record in Alba: 158 de ani de inchisoare pentru gruparea batausilor care a terorizat Cugirul

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat miercuri sentinta finala intr-un dosar cu 28 de inculpati, judecati pentru infractiuni cu violenta. Dupa 3 ani de la demararea procesului 25 de inculpati au fost condamnati la un total de 158 de ani de inchisoare.

Ce supermarketuri se deschid, in 2014, in Alba: Penny Market la Teius, Profi la Ocna Mures,Carrefour la Alba Iulia

Principalii actori de pe piata discount continua investitiile in judetul Alba si in 2014. Trei supermarketuri ar urma sa fie deschise pana la sfarsitul anului in Teius, Ocna Mures si Alba Iulia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )