Libnet.ro
UNICEF

08:30

Separatistii prorusi din estul Ucraina pregatesc referendumul de duminica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Separatistii prorusi din estul Ucraina pregatesc referendumul de duminica

Separatistii prorusi din estul Ucrainei pregatesc referendumul de duminica privind independenta, in timp ce militarii ucraineni isi continua operatiunile, in urma confurntarilor sangeroase care au avut loc vineri la Mariupol, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Separatistii prorusi din regiunea Harkov renunta la organizarea unui referendum pe 11 mai

Separatistii din regiunea Harkov, in estul Ucrainei, au renuntat la organizarea unui referendum pe 11 mai, din cauza divergentelor de opinie cu insurgentii din Donetk si Lugansk, informeaza AFP. Referendumul,.

Separatistii prorusi din regiunea Harkov renunta la organizarea unui referendum

Separatistii din regiunea Harkov, in estul Ucrainei, au renuntat la organizarea unui referendum pe 11 mai, din cauza divergentelor de opinie cu insurgentii din Donetk si Lugansk, anunta un activist rus, citat de RIA Novosti.

Separatistii prorusi din Donetk ar accepta dialogul cu autoritatile de la Kiev

Unul dintre liderii separatistilor prorusi din Donetk, Denis Pusilin, a anuntat ca militantii sai sunt de acord sa poarte discutii cu autoritatile interimare de la Kiev in vederea evitarii varsarii de sange, conform RIA Novosti, citata de Mediafax.

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, anunta separatistii prorusi

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, au anuntat joi separatistii prorusi de la Donetk si Slaviansk. Scrutinul va fi organizat, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, de a.

Separatistii prorusi anunta ca referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica

Separatistii prorusi au anuntat ca nu renunta la planul de a organiza duminica un referendum in Donetk, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, relateaza Mediafax.

Separatistii prorusi anunta organizarea pe 11 mai a referendumului din estul Ucrainei

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, au anuntat joi separatistii prorusi de la Donetk si Slaviansk, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, de a-l amana, informeaza.

Operatiunea militara impotriva insurgentilor prorusi din Ucraina va continua

Operatiunea militara aflata in curs impotriva insurgentilor din estul Ucrainei va continua, indiferent daca acestia decid sa amane sau nu referendumul de duminica. Afirmatia a fost facuta de secretarul.

Separatistii prorusi anunta, joi, ce decizie au luat privind referendumul de independenta

Separatistii prorusi urmeaza vor anunta, joi, ce decizie au luat cu privire la amanarea referendumului prevazut la 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate de la Donetk, solicitate miercuri de Vladimir Putin, relateaza AFP, conform Mediafax.

Ucraina: Separatistii prorusi raspund astazi propunerii lui Putin privind amanarea referendumului

Separatistii prorusi urmeaza sa anunte joi ce decizie au luat cu privire la amanarea referendumului prevazut la 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate de la Donetk, solicitate miercuri de Vladimir Putin pentru dezescaladarea crizei ucrainene, relateaza AFP.

UPDATE Rasturnare de situatie pentru separatistii prorusi: Putin le cere sa amane referendumul programat la 11 mai

Dupa o noapte agitata cu lupte intre fortele ucrainene si garzile proruse in mai multe localitati din regiunea Donetk, zona cheie a miscarilor separatiste sustinute de Moscova, situatia se prezenta calma in timpul zilei de miercuri. in mod neasteptat, liderul de la Kremlin le-a transmis rebelilor prorusi sa amane organizarea referendumurilor pentru independenta, stabilite la data de 11 mai.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )