Libnet.ro
UNICEF

01:06

Operatiunea militara impotriva insurgentilor prorusi din Ucraina va continua

B1 B1,
Operatiunea militara impotriva insurgentilor prorusi din Ucraina va continua

Operatiunea militara aflata in curs impotriva insurgentilor din estul Ucrainei va continua, indiferent daca acestia decid sa amane sau nu referendumul de duminica. Afirmatia a fost facuta de secretarul. continuă pe B1

Oficial ucrainean: Operatiunea militara impotriva insurgentilor prorusi va continua

Operatiunea militara aflata in curs impotriva insurgentilor din estul Ucrainei va continua, indiferent daca acestia decid sa amane sau nu referendumul asupra independentei prevazut duminica, a anuntat joi secretarul Consiliului pentru Securitate Nationala si Aparare, relateaza AFP, conform Mediafax.

Rusia avertizeaza asupra riscurilor unor catastrofe umanitare in orase din estul Ucrainei

Rusia avertizeaza asupra riscului unor catastrofe umanitare in orasele incercuite de armata ucraineana, in contextul operatiunilor militare impotriva insurgentilor prorusi din estul Ucrainei.

Rusia avertizeaza asupra riscurilor unor catastrofe umanitare in orase din estul Ucrainei

Rusia avertizeaza asupra riscului unor catastrofe umanitare in orasele incercuite de armata ucraineana, in contextul operatiunilor militare impotriva insurgentilor prorusi din estul Ucrainei, relateaza.

Rusia doreste o noua reuniune internationala pe tema situatiei din Ucraina daca la discutii pot participa si separatistii prorusi la negocieri

Rusia doreste o noua reuniune internationala pe tema situatiei din Ucraina daca la discutii pot participa si reprezentanti ai grupurilor separatiste proruse, a anuntat Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe.

Presedintia Rusiei: Criza din Ucraina poate fi depasita daca Administratia de la Kiev opreste operatiunile militare

Criza din Ucraina poate inceta daca Administratia de la Kiev opreste operatiunile militare in estul tarii, considera Presedintia Rusiei, citata de AFP. Daca separatistii prorusi amana referendumul si.

Cea mai mare banca din Ucraina a inchis temporar sucursalele din Donetk si Lugansk, in contextul violentelor din estul tarii

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a inchis temporar sucursalele din regiunile Donetk si Lugansk, ce sunt controlate de separatisti prorusi, intrucat nu mai poate opera tranzactii cu numerar in.

LIVE TEXT Criza din Ucraina. Separatistii pro-rusi decid daca amana referendumul din Donetk. Guvernul ucrainean, pregatit sa discute cu separatistii din est, dar nu cu teroristi

Separatistii pro-rusi urmeaza sa anunte joi daca vor amana organizarea referendumului programat pentru 11 mai cu privire la independenta republicii separatiste Donetk, asa cum le-a cerut, miercuri presedintele rus Vladimir Putin pentru o detensionare a crizei din Ucraina. Urmareste LIVE TEXT principalele evenimente de joi din Ucraina:09. 34 Ministrul afacerilor externe din Germania a salutat tonul constructiv al presedintelui Putin. 00 Guvernul din Ucraina este gata sa discute cu partidele politice si oficialii regionali din regiunile de est cu privire la modalitatile de solutionare a crizei din tara, dar nu va vorbi cu teroristi, a declarat joi ministrul de Externe.

Criza din Ucraina impinge Polonia sa adopte euro

Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro, a declarat joi ministrul Afacerilor Externe al acestei tari, Radoslaw Sikorski, transmite AFP.

Ministrul polonez de Externe: Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro

Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro, a declarat joi ministrul Afacerilor Externe al acestei tari, Radoslaw Sikorski, citat de AFP. Evenimentele care au loc in Ucraina ne vor.

Kremlin: Criza din Ucraina poate fi depasita daca operatiunile militare vor inceta

Criza din Ucraina ar putea inceta numai daca Administratia de la Kiev va opri operatiunile militare in estul tarii, considera Presedintia Rusiei, conform AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )