Libnet.ro
UNICEF

06:30

Separatistii prorusi anunta ca referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica

România Liberă România Liberă,
Separatistii prorusi anunta ca referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica

Separatistii prorusi au anuntat ca nu renunta la planul de a organiza duminica un referendum in Donetk, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, anunta separatistii prorusi

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, au anuntat joi separatistii prorusi de la Donetk si Slaviansk. Scrutinul va fi organizat, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, de a.

Separatistii prorusi anunta organizarea pe 11 mai a referendumului din estul Ucrainei

Referendumul din estul Ucrainei va avea loc duminica, au anuntat joi separatistii prorusi de la Donetk si Slaviansk, in pofida apelului lansat de presedintele rus, Vladimir Putin, de a-l amana, informeaza.

Rusia avertizeaza asupra riscurilor unor catastrofe umanitare in orase din estul Ucrainei

Rusia avertizeaza asupra riscului unor catastrofe umanitare in orasele incercuite de armata ucraineana, in contextul operatiunilor militare impotriva insurgentilor prorusi din estul Ucrainei.

Rusia avertizeaza asupra riscurilor unor catastrofe umanitare in orase din estul Ucrainei

Rusia avertizeaza asupra riscului unor catastrofe umanitare in orasele incercuite de armata ucraineana, in contextul operatiunilor militare impotriva insurgentilor prorusi din estul Ucrainei, relateaza.

Separatistii prorusi anunta, joi, ce decizie au luat privind referendumul de independenta

Separatistii prorusi urmeaza vor anunta, joi, ce decizie au luat cu privire la amanarea referendumului prevazut la 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate de la Donetk, solicitate miercuri de Vladimir Putin, relateaza AFP, conform Mediafax.

LIVETEXT Situatia se agraveaza in estul Ucrainei si la Odesa (sud): Lupte intense langa Slaviansk, soldate cu pierderi de vieti omenesti, anunta Kievul. Material radioactiv, posibil uraniu, confiscat in regiunea Cernauti

Situatia din estul Ucrainei s-a complicat in weekend, in urma violentelor din estul tarii si din Odesa sud), unde insurgentii prorusi au luat cu asalt sediul politiei, in timp ce mii de nationalistii ucraineni s-au adunat pe strazile orasului, transmite AFP. -----------------------Ora 16:55 SBU a confiscat 1,5 kg de material radioactiv, adus din TransnistriaOra 16:46 Secretarul general al ONU se ofera sa medieze o solutie la criza din UcrainaOra 15:20 Patru membri ai fortelor de ordine au fost ucisi in lupte, precizeaza ministerul de Interne, citat de AFPOra 14:33 Germania: Referendumul pe care separatistii vor sa il organizeze la Donetsk incalca constitutia Ucrainei si ar exacerba criza din taraOra 14:19 Cea mai mare banca ucraineana suspenda operatiunile bancare in filialele din estOra 14:00 Comisia Europeana: Guvernul ucrainean primit de UE la Bruxelles pe 13 mai Ora 12:59 Autoritatile ucrainene anunta ca in apropiere de Slaviansk au loc lupte intense intre insurgenti si armata ucraineana si ca se inregistreaza morti.

Situatia se agraveaza in estul Ucrainei si la Odesa (sud), dupa un sfarsit de saptamana cu tensiuni si violente

Situatia din estul Ucrainei s-a complicat in weekend, in urma violentelor din estul tarii si din Odesa sud), unde insurgentii prorusi au luat cu asalt sediul politiei, in timp ce mii de nationalistii ucraineni s-au adunat pe strazile orasului, transmite AFP.

Ucraina: Situatia se agraveaza in estul Ucrainei si la Odesa (sud): Lupte intense langa Slaviansk, soldate cu pierderi de vieti omenesti. Un elicopter militar ucrainean a fost doborat

Situatia din estul Ucrainei s-a complicat in weekend, in urma violentelor din estul tarii si din Odesa sud), unde insurgentii prorusi au luat cu asalt sediul politiei, in timp ce mii de nationalistii ucraineni s-au adunat pe strazile orasului, transmite AFP. Un elicopter militar ucrainean a fost doborat luni de rebelii pro-rusi in apropiere de Slaviansk. Rusia se teme de o catastrofa umanitara in orasele incercuite de armata ucraineana. vezi livetext evenimentele zilei de luni.

UE: Organizarea referendumului in estul Ucrainei agraveaza situatia

Organizarea unui referendum, duminica, in estul Ucrainei, ar agrava situatia, a declarat joi o purtatoare de cuvant a UE, dupa anuntul mentinerii consultarii de catre separatistii prorusi, in pofida apelului presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza AFP, conform Mediafax.

Ucraina: Separatistii prorusi raspund astazi propunerii lui Putin privind amanarea referendumului

Separatistii prorusi urmeaza sa anunte joi ce decizie au luat cu privire la amanarea referendumului prevazut la 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate de la Donetk, solicitate miercuri de Vladimir Putin pentru dezescaladarea crizei ucrainene, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )