Libnet.ro
UNICEF

10:45

Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita (VIDEO)

B1 B1,
Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita (VIDEO)

Fostul sef al ANAF, Serban Pop a fost retinut marti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat la sediul DNA, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, este vorba despre o mita de 230 de mii de euro pe care fostul. continuă pe B1

Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita

Fostul sef al ANAF, Serban Pop a fost retinut marti, dupa ce a fost audiat la sediul DNA, informeaza B1 TV. Retinerea are loc intr-un dosar, in care ar fi savasit fapte de coruptie legate de retrocedari.

Serban Pop, speculator imobiliar de lux: Fostul sef ANAF, milionar in euro si protejat de sistem (VIDEO)

Serban Pop, fostul sef al ANAF, retinut marti de procurorii DNA era in 2004 seful de cabinet al fostului ministru de finante Mihai Tanasescu in Guvernul Nastase. Din 2004 pana in 2008, Serban Popa a fost.

Fostul sef al ANAF Serban Pop a fost retinut de DNA pentru complicitate la luare de mita. Alina Bica, audiata in acelasi dosar

Serban Pop, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost retinut marti pentru 24 de ore de procurorii DNA, anunta Digi 24. Serban Pop este acuzat de complicitate la luare de mita, informeaza Agerpres, citand surse judiciare. Pop a fost citat marti dimineata alaturi de Alina Bica la sediul DNA, cei doi fiind audiati intr-un dosar de luare de mita pentru solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea omului de afaceri Horia Simu. Serban Pop, ar fi primit de la Horia Simu suma de 230. 000 euro mita, iar Alina Bica este suspectata ca ar fi primit o mita de 17. 500 de euro pentru a clasa un dosar in care este implicat omul de afaceri Horia Simu. Serban Pop a fost sef al Fiscului timp de un an, in perioada 2012-2013.

UPDATE Fostul director al ANAF Serban Pop si fosta sefa DIICOT Alina Bica au fost retinuti de DNA pentru luare de mita

Serban Pop, fostul director al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, si Alina Bica, fost procuror sef al DIICOT, au fost retinut marti pentru 24 de ore de procurorii DNA. DNA arata, intr-un comunicat, ca Serban Pop este urmarit penal in acest dosar pentru complicitate la luare de mita, iar Alina Bica pentru luare de mita si participatie improprie sub forma determinarii cu intentie la savarsirea fara vinovatie a infractiunii de abuz in serviciu. De asemenea, omul de afaceri Horia Simu este urmarit penal pentru dare de mita. Bica si Pop sunt acuzati ca au luat mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar DIICOT in favoarea omului de afaceri Horia Simu. Alina Bica si Serban Pop vor fi prezentati miercuri Inaintei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 zile.

Fostul sef al ANAF Serban Pop, retinut de DNA

Fostul sef al ANAF and Serban Pop a fost retinut azi de DNA, pentru 24 de ore, intr-un dosar de coruptie in care este audiata si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, transmit surse din presa.

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, retinut de DNA. Alina Bica, pusa sub invinuire intr-un nou dosar

Fostul sef alANAF, Serban Pop, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost chemat la audieri in aceasta dimineata. La sediul DNA a fost prezenta si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Alina Bica este p.

Fostul sef al ANAF, RETINUT in dosarul lui Horia Simu. Alina Bica, audiata ca suspect

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, a fost retinut, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul omului de afaceri Horia Simu, intrucat este acuzat de complicitate la dare de mita.

Fostul sef al ANAF Serban Pop si Alina Bica, retinuti de DNA

ACTUALIZARE 13:00 and Serban Pop, fost sef al ANAF, si Alina Mihaela Bica, fost procuror sef DIICOT, au fost retinuti de DNA pentru dare de mita respectiv luare de mita si participatie improprie sub forma determinarii cu intentie la savarsirea fara vinovatie a infractiunii de abuz in serviciu, arata un comunicat emis de procurorii anticoruptie.

Omul de afaceri Horia Simu, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe Alina Bica si Serban Pop

Omul de afaceri Horia Simu a fost adus marti dupa-amiaza la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe fostul sef al ANAF Serban Pop si pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, anunta Agerpres. Horia Simu este incarcerat intr-un alt dosar - cel al retrocedarilor ilegale de la ANRP - si a fost adus la DNA direct din arest, purtand catuse.

Serban Pop, fost sef ANAF, retinut. Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, este audiata de procurorii DNA

Fostul sef al ANAF Serban Pop a fost retinut de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA). in fata procurorilor a ajuns si Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Surse judiciare au precizat ca cei doi sunt suspectati intr-un dosar de mita pentru solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea lui Horia Simu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )