Libnet.ro
UNICEF

08:00

Serena Williams, eliminata de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Serena Williams, eliminata de la Australian Open

O Serena Willams accidentata a parasit duminica dimineata turneul Australian Open, eliminata de Ana Ivanovic. Americanca a fost oprita din drumul catre al 18-lea titlu de Mare Slem. continuă pe Online Sport

Australian Open: Numarul 1 mondial, Serena Williams, eliminata de Ana Ivanovici.

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata, duminica, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sarba Ana Ivanovici, cap de serie numarul 14, scor 4-6, 6-3, 6-3. Williams a fost eliminata si anul trecut la Australian Open, in sferturi, de Sloane Stephens, iar in urma cu doi ani in optimi de rusoaica Ekaterina Makarova. Serena s-a impus la Melbourne de cinci ori, in 2003, 2005, 2007, 2009 si 2010. De la precedenta editie a .

Serena Williams, eliminata de Ana Ivanovici in optimi la Australian Open

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata, duminica, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sarba Ana Ivanovici, cap de serie numarul 14, scor .

Australian Open: Surpriza uriasa - Serena Williams, eliminata de Ana Ivanovic in optimi

Serena Williams, cap de serie numarul unu, a fost eliminata in optimile turneului de Grand Slam de la Australian Open, jucatoarea aflata pe prima pozitie in ierarhia WTA fiind invinsa de Ana Ivanovic.

Surpriza de proportii la Australian Open. Liderul mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata in optimi

Veste buna pentru Simona Halep, care va juca la noapte in optimile Australian Open. Liderul mondial Serena Williams a parasit competitia de la Melbourne, desi era cotata ca principala favorita la castigarea trofeului.

Monica Niculescu, eliminata de la Australian Open

Monica Niculescu a fost eliminata vineri dimineata de la Australian Open de Ekaterina Makarova cu 4-6 3-6, in turul 3.

Serena Williams mai doboara un record la Australian Open, in turul al treilea.

Serena Williams, numarul 1 mondial, a doborat un nou record la Australian Open, dupa ce a trecut in turul al patrulea de slovaca Daniela Hantuchova. Favorita numarul 1 a competitiei a ajuns la cea de a 61 victorie la Australian Open, anul acesta fiind in cursa pentru al saselea titlu la grand slamul australian. Astfel Williams a depasit numarul recordul de victorii, detinut pana acum de Margaret Court. Williams s-a impus in turul al treilea cu scorul de 6-3, 6-3, in doar 80 minute. A fost un .

Magazin Australian Open: Serena bate un record, Emotii mari pentru Na Li, Lovitura fabuloasa a lui Kyrgios (video)

Serena Williams a adunat la Australian Open cele mai multe meciuri dintre toate concurentele prezente vreodata pe terenurile de la Melbourne, dupa calificarea de vineri dimineata in turul 4.

Magazin Australian Open: Serena bate un record, emotii mari pentru Na Li

Serena Williams a adunat la Australian Open cele mai multe meciuri dintre toate concurentele prezente vreodata pe terenurile de la Melbourne, dupa calificarea de vineri dimineata in turul 4.

Australian Open: Programul complet al partidelor din optimi; Tsonga vs Federer, meciul vedeta

Jo-Wifried Tsonga vs Roger Federer este partida vedeta din optimile turneului de la Australian Open. La feminin, Serena Williams se va duela cu Ana Ivanovic. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din optimi.

TENIS: Raluca Olaru, eliminata in turul doi al probei de dublu, la Australian Open.

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Citeste si: TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open Olaru si Lepsenko au fost invinse in turul doi, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4), de cuplul Hao-Ching Chan/Liezel Huber Taiwan/SUA), cap de serie .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )