Libnet.ro
UNICEF

05:30

Serena Williams, in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe elvetianca Timea Bacsinszky

B1 B1,
Serena Williams, in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe elvetianca Timea Bacsinszky

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in semifinale, in trei seturi,. continuă pe B1

Lucie Safarova s-a calificat in finala la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Ana Ivanovici

Jucatoarea ceha de tenis Lucie Safarova, locul 13 WTA, este prima finalista a turenului de la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei. Safarova a reusit calificarea in prima finala de Grand Slam.

Serena Williams a invins-o pe Timea Bacsinszky si s-a calificat in finala la Roland Garros

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale, s-a calificat in finala la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Timea Bacsinszky Elvetia), cap de serie.

Serena Williams merge in finala de la Roland Garros dupa un meci bizar

Serena Williams a fost la un pas sa fie eliminata de la Roland Garros de elvetiancaTimea Bacsinszky.

Maria Sarapova a ratat calificarea in sferturile de finala la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a fost eliminata luni in optimile de finala la Roland Garros, fiind invinsa de Lucie Safarova, numarul 13 mondial, informeaza site-ul.

Maria Sarapova, eliminata in optimi de finala la Roland Garros

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a ratat, luni, calificarea in sferturi de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul.

Novak Djokovici l-a invins pe Rafael Nadal si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, l-a invins, miercuri, pe spaniolul Rafael Nadal, locul 7 ATP, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, si s-a calificat in semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roger Federer, eliminat de la Roland Garros dupa un meci in care nu a facut nici un break

Roger Federer a fost eliminat marti seara de la Roland Garrosde Stanislas Wawrinka, in sferturile de finala ale competitiei.

Roger Federer, eliminat in sferturi de finala la Roland Garros

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 2 si locul 2 ATP, a ratat, marti, calificarea in semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al.

Serena Williams s-a calificat in finala de la Roland Garros

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, s-a calificat in finala la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Timea Bacsinszky Elvetia), cap de serie numarul 23 si locul 24 WTA, in semifinalele competitiei.

Roland Garros: Stan Wawrinka l-a eliminat pe Roger Federer, in sferturi

Elvetianul Stan Wawrinka, nr. 9 mondial, s-a calificat pentru prima data in cariera in semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce l-a invins miercuri pe compatriotul sau Roger Federer nr. 2), in trei seturi - 6-4, 6-3, 7-6 7/4).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )