Libnet.ro
UNICEF

11:30

Roland Garros: Stan Wawrinka l-a eliminat pe Roger Federer, in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Stan Wawrinka l-a eliminat pe Roger Federer, in sferturi

Elvetianul Stan Wawrinka, nr. 9 mondial, s-a calificat pentru prima data in cariera in semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce l-a invins miercuri pe compatriotul sau Roger Federer nr. 2), in trei seturi - 6-4, 6-3, 7-6 7/4). continuă pe Hotnews

Roland Garros 2015: Wawrinka - Tsonga, prima semifinala masculina. Roger Federer, eliminat!

Roger Federer, cap de serie numarul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros in faza sferturilor de finala, de catre conationalul sau, elvetianul Stan Wawrinka.

Roland Garros 2015: Roger Federer, eliminat in sferturi. Premiera pentru Wawrinka!

Roger Federer, cap de serie numarul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros in faza sferturilor de finala, de catre conationalul sau, elvetianul Stan Wawrinka.

Roger Federer, eliminat de la Roland Garros dupa un meci in care nu a facut nici un break

Roger Federer a fost eliminat marti seara de la Roland Garrosde Stanislas Wawrinka, in sferturile de finala ale competitiei.

Roland Garros: Federer, calificat in sferturi. il va intalni pe conationalul Wawrinka

Roger Federer, al doilea favorit, a facut pasul spre sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, acolo unde urmeaza sa-l intalneasca pe conationalul sau Stan Wawrinka, cap de serie numarul 8.

Roger Federer, eliminat in sferturi de finala la Roland Garros

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 2 si locul 2 ATP, a ratat, marti, calificarea in semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al.

Tenismenul elvetian, Roger Federer, s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros

Roger Federer, cap de serie 2, s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Tenismanul elvetian l-a invins pe francezul Gael Monfils, cap de serie 13, c.

Roland Garros: Roger Federer il invinge pe Gael Monfils si se califica in sferturile competitiei

Roger Federer cap de serie numarul doi) s-a calificat, luni, in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe Gael Monfils favorit 13). Meciul a inceput duminica, dar a fost amanat de ploaie, iar apoi intrerupt de intuneric. Elvetianul s-a impus in patru seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, 6-1.

UPDATE. Roland Garros 2015: Ana Ivanovic - Lucie Safarova, prima semifinala

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 7, este prima semifinalista a turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, a 19-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-2.

VIDEO Richard Gasquet, lovitura zilei la Roland Garros

Richard Gasquet a fost eliminat in optimile de la Roland Garros de Novak Djokovic, insa a reusit lovitura zilei cu numarul noua de la Paris, conform organizatorilor turneului de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase trei schimburi de pe zgura pariziana.

Roland Garros 2015: Serena Williams, in sferturi cu Sara Errani

Liderul WTA Serena Williams s-a calificat in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe conationala sa Sloane Stephens, 40 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )