Libnet.ro
UNICEF

18:00

Serena Williams, mai sexy ca niciodata la New York Fashion Week! Se iubeste cu fostul Rihannei!

ADPM ADPM,
Serena Williams, mai sexy ca niciodata la New York Fashion Week! Se iubeste cu fostul Rihannei!

Pe cat de dura si, ar spune unii, salbatica este pe terenul de tenis, pe atat de sexy si feminina a fost Serena Williams pe catwalk la New York Fashion Week. In plus, se pare ca celebra tenismena are de ceva vreme o relatie cu fostul iubit la Rihannei!. continuă pe ADPM

Street Style la New York Fashion Week! Cum s-au imbracat fashionistele la saptamana modei!

New York Fashion Week este un spectacol nu doar pe podiumurile de moda, ci si pe strada. Bloggeri si fashioniste din intreaga lume isi fac aparitia purtand outfituri care mai de care mai interesante. Iata cum s-au imbracat fashionistele la saptamana modei de la New York.

Model cu sindromul Down, pe catwalk la New York Fashion Week!

Pentru a doua oara in istorie, o tanara ce sufera de sindromul Down a defilat pe podiumul New York Fashion Week, devenind astfel un model si o sursa de inspiratie pentru oamenii din intreaga lume.

Serena Williams, aplaudata pentru colectia vestimentara prezentata la New York, dar si pentru tinuta provocatoare in care a aparut

Tenismena Serena Williams a pasit cu dreptul si in industria modei, dupa ce colectia sa vestimentara a fost apreciata de temutul critic de moda Anna Wintour, redactor-sef al revistei Vogue SUA, prezenta la eveniment. Pe de alta parte, fanii sportivei au criticat faptul ca a folosit in prezentare manechine foarte slabe, desi ea este un exemplu de fizic atletic si de stil de viata sanatos.

Cazaturi spectaculoase la prezentarile din cadrul Saptamanii Modei de la New York

Saptamana Modei de la New York, unul dintre cele mai importante evenimente din industria fashion, a debutat cu accidentari ale modelelor, incidente dureroase si penibile survenite in timpul defilarii pe podiumuri. Una dintre victime este ingerul Victorias Secret Candice Swanepoel, care a prezentat pentru colectia de primavara-vara 2015/2016 a brandului Givenchy.

Tatal Serenei Williams, dupa US Open: Nu voi mai merge niciodata la un turneu de tenis. Mi-a ajuns

Tatal Serenei Williams, Richard, a anuntat ca nu va mai asista niciodata la un turneul de tenis, dupa ce fiica sa a fost invinsa de italianca Roberta Vinci in semifinalele turneului de la US Open. Nu voi.

New York-ul se pregateste pentru cea mai mare provocare in materie de securitate odata cu vizita Papei si a 170 de lideri mondiali

Autoritatile din New York au declarat ca se pregatesc pentru cea mai mare provocare in materie de securitate, avand in vedere ca, la finele lunii septembrie, vor veni in acest oras Papa Francisc si 170.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Summitul ONU de la New York

Presedintele Klaus Iohannis va participa la cea de-a 70-a reuniune a Summitului ONU de la New York, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. in cadrul reuniunii se va decide agenda globala de combatere a saraciei.

Miliardarul american James Harris Simons va da 15.000 de dolari pe an pentru 800 de profesori din New York

Miliardarul american James Harris Simons a anuntat ca vrea sa dea dascalilor din New York 15. 000 de dolari pe an, pentru ca acestia au salariile mici, informeaza B1 TV. Acesta spune ca profesorii nu trebuie.

In ce apartament va locui Cristiano Ronaldo in New York

Cristiano Ronaldo a cumparat un apartament situat in Trump Tower, o cladire zgarie nori ridicata de Donald Trump. Iata cum arata locuinta de 230 de metri patrati cu vedere la Central Park.

Fostul jucator de tenis James Blake, arestat din greseala in New York (VIDEO)

Fostul jucator de tenis James Blake a fost arestat din greseala in New York, dupa ce fusese confundat cu un suspect, intr-o operatiune a politiei impotriva unei grupari care realiza carti de credit fals,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2709 seconds )