Libnet.ro
UNICEF

08:46

New York-ul se pregateste pentru cea mai mare provocare in materie de securitate odata cu vizita Papei si a 170 de lideri mondiali

B1 B1,
New York-ul se pregateste pentru cea mai mare provocare in materie de securitate odata cu vizita Papei si a 170 de lideri mondiali

Autoritatile din New York au declarat ca se pregatesc pentru cea mai mare provocare in materie de securitate, avand in vedere ca, la finele lunii septembrie, vor veni in acest oras Papa Francisc si 170. continuă pe B1

Cum traiesc trei clujeni cea mai mare aventura automobilistica a planetei. Cu Loganul, pana in Mongolia si inapoi, cale de 26.000 de kilometri

Cea mai mare aventura automobilistica a planetei, asa cum este numit Raliul Mongoliei, i-a inspirat pe trei programatori sa parcurga 26. 000 de kilometri din Cluj si pana in Ulan Bator si retur la bordul unei Dacia Logan. O aventura este aventura numai cand lucrurile merg prost, este motto-ul expeditiei.

Dorel a lovit la Mamaia. Cea mai mare tiroliana din Romania, distrusa de soferul unui excavator

Tiroliana din Mamaia era cea mai mare din Romania, iar pentru amenajarea ei proprietarul cheltuise aproximativ 30. 000 de euro. Soferul unui excavator, care lucra la extinderea suprafetei de nisip, a agatat cablul.

Cea mai mare banca din Europa va concedia 25% dintre angajati

Cea mai mare banca din Europa, Deutsche Bank, intentioneaza sa renunte la un sfert din numarul total de angajati - 23. 000 de persoane - in special in activitatile tehnologice si prin divizarea subsidiarei.

Vola.ro, despre cum a ajuns cea mai mare agentie de turism online, dupa un fax

Raspundeti, dracului, la telefon! a fost mesajul care l-a convins pe Daniel Truica ca firma sa va decola spre succes. L-a primit prin fax in 2007, cand avea 28 de ani si abia deschisese Vola. Avea doar doi angajati si doua telefoane si a fost obligat sa refuze clienti pentru ca nu facea fata.

La pranz cu Daniel Truica, fondatorul Vola.ro: cum a ajuns sa aiba cea mai mare agentie de turism online pentru ca nu a ascultat de parinti

Raspundeti, dracului, la telefon! a fost mesajul care l-a convins pe Daniel Truica ca firma sa va decola spre succes. L-a primit prin fax in 2004, cand avea 24 de ani si abia deschisese Vola . Avea doar doi angajati si doua telefoane si a.

Cazaturi spectaculoase la prezentarile din cadrul Saptamanii Modei de la New York

Saptamana Modei de la New York, unul dintre cele mai importante evenimente din industria fashion, a debutat cu accidentari ale modelelor, incidente dureroase si penibile survenite in timpul defilarii pe podiumuri. Una dintre victime este ingerul Victorias Secret Candice Swanepoel, care a prezentat pentru colectia de primavara-vara 2015/2016 a brandului Givenchy.

Model cu sindromul Down, pe catwalk la New York Fashion Week!

Pentru a doua oara in istorie, o tanara ce sufera de sindromul Down a defilat pe podiumul New York Fashion Week, devenind astfel un model si o sursa de inspiratie pentru oamenii din intreaga lume.

Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea sa adune intre 6. 000 si 10. 000 de persoane in Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al pacii, cu ocazia implinirii a 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, scrie nme. com.

Street Style la New York Fashion Week! Cum s-au imbracat fashionistele la saptamana modei!

New York Fashion Week este un spectacol nu doar pe podiumurile de moda, ci si pe strada. Bloggeri si fashioniste din intreaga lume isi fac aparitia purtand outfituri care mai de care mai interesante. Iata cum s-au imbracat fashionistele la saptamana modei de la New York.

In ce apartament va locui Cristiano Ronaldo in New York

Cristiano Ronaldo a cumparat un apartament situat in Trump Tower, o cladire zgarie nori ridicata de Donald Trump. Iata cum arata locuinta de 230 de metri patrati cu vedere la Central Park.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )