Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams n-a avut mila de Maria Sharapova

Online Sport Online Sport,
Serena Williams n-a avut mila de Maria Sharapova

Cel mai asteptat duel din primul tur la US Open s-a incheiat mai repede decat si-ar fi dorit fanii tenisului. continuă pe Online Sport

VIDEO Serena Williams, victorie in 59 de minute cu Maria Sharapova (6-1, 6-1) Instructie pe Arthur Ashe

Serena Williams a facut inca o data instructie cu Maria Sharapova, americanca trecand de rivala sa dupa un meci de doar 59 de minute, scor 6-1, 6-1. Disputa a facut parte din turul I al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Cum a aparut imbracata Serena Williams la US Open 2019! Americanca a spulberat-o pe Maria Sharapova (VIDEO)

Serena Williams 37 de ani) a inceput in forta turneul US Opens 2019. Americanca a spulberat-ope marea rivala Maria Sharapova 32 de ani), in primul tur, scor6-1, 6-1. Si de aceasta data, ma.

US Open: incepe spectacolul la New York - Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al primei zilei

Asteptarea a luat sfarsit, am ajuns la ziua de start a ultimului turneu de Grand Slam al anului. Si cum ar fi putut sa debuteze US Open-ul daca nu cu o intalnire intre Serena Williams si Maria Sharapova. Confruntarea va fi prima din sesiunea de seara de pe Arthur Ashe in jurul orei 02:00 in Romania).

US Open: Serena Williams a eliminat-o pe Maria Sharapova

Jucatoarea americana Serena Williams, cap de serie numarul 8, s-a calificat in turul doi al US Open,.

Maria Sharapova, despre esecul de la US Open si sezonul macinat de accidentari: Nu este un drum usor, n-a fost niciodata. Vreau sa joc cat pot de mult pana la sfarsitul anului

Maria Sharapova 87 WTA) a suferit o infrangere usturatoare in primul tur la US Open, 1-6, 1-6 cu Serena Williams. La conferinta de presa, rusoaica a vorbit in special despre accidentarile care au tinut-o departe de tenis in 2019, precizand ca nu este usor sa revina dupa operatia la umar din urma cu patru luni. in ciuda esecului, Sharapova s-a aratat increzatoare ca va mai putea evolua la un nivel inalt. Vreau sa joc cat pot de mult pana la sfarsitul anului, a spus rusoaica de 32 de ani.

Digisport: Cum a aparut imbracata Serena Williams la US Open 2019- Galerie Foto

Serena Williams 37 de ani) a spulberat-o, pur si simplu, pe Maria Sharapova 32 de ani), in primul tur de la US Open 2019, scor 6-1, 6-1. Favorita publicului, marea campioana din SUA a atras din nou atentia prin costumatia pe care a ales-o.

US Open: Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova, eliminate din turul I (Rezultatele zilei)

Prima zi de la US Open a adus eliminari pentru nume importante din tenisul feminin mondial, Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova plecand devreme de la New York. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminind de simplu.

Puteti sa ma scoateti din calcul! Reactia Mariei Sarapova, dupa ce a fost spulberata de Serena Williamssi risca o rusine mondiala

Maria Sarapova a suferit una dintre cele mai drastice infrangeri din cariera ei, fiind invinsa de Serena Williams in mai putin de o ora, in primul tur la US Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )