Libnet.ro
UNICEF

19:31

US Open: Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova, eliminate din turul I (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova, eliminate din turul I (Rezultatele zilei)

Prima zi de la US Open a adus eliminari pentru nume importante din tenisul feminin mondial, Angelique Kerber, Daria Kasatkina, Caroline Garcia si Maria Sharapova plecand devreme de la New York. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminind de simplu. continuă pe Hotnews

US Open: Angelique Kerber si Caroline Garcia, eliminate in primul tur; Victorii dificile pentru Ashleigh Barty si Karolina Pliskova

Prima zi a intrecerilor de la US Open a oferit deja primele surprize pe tabloul de simplu feminin. Angelique Kerber favorita 14) si Caroline Garcia 27) au parasit competitia inca din primul tur, fiind invinse de Kristina Mladenovic 54 WTA), respectiv Ons Jabeur 62 WTA). in schimb, favoritele Ashleigh Barty 2) si Karolina Pliskova 3) au fost nevoite sa munceasca serios pentru a obtine calificarea in runda a doua a Grand Slam-ului de la New York.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )