Libnet.ro
UNICEF

16:30

Serghei Skripal, fostul spion rus otravit in Marea Britanie, a fost externat din spitalul de la Salisbury

Antena3 Antena3,
Serghei Skripal, fostul spion rus otravit in Marea Britanie, a fost externat din spitalul de la Salisbury

Serfgei Skripal a fost externat din spitalul de la Salisbury, situat in sud-estul Angliei, unde a fost ingrijit incepand cu 4 martie. Este o veste fantsatica faptul ca Serghei Skripal se simte destul de. continuă pe Antena3

Fostul spion rus Serghei Skripal a fost externat

Fostul spion rus Serghei Skripal, care a fost otravit in urma cu doua luni, a fost externat, vineri, din spitalul din Salisbury, sud-vestul Angliei. Este o veste fantastica, Serghei Skripal se simte destul de.

Fostul spion rus Serghei Skripal a iesit din spital

Fostul spion rus Serghei Skripal, otravit cu un agent neurotoxic, a fost externat vineri de la spitalul din Salisbury, in sud-vestul Angliei, unde a primit ingrijiri incepand din 4 martie, a anuntat serviciul public de sanatate britanic NHS.

Serghei Skripal a iesit din spital

Fostul spion rus Serghei Skripal, otravit cu un agent neurotoxic, a fost externat din spitalul din Salisbury sud-vestul Angliei) unde era ingrijit din 4 martie, a anuntat vineri serviciul public de sanatate NHS England, citat de AFP.

Vladimir Putin i ureaza multa sanatate fostului spion Serghei Skripal dupa iesirea din spital

Presedintele rus Vladimir Putin i-a urat vineri multa sanatate fostului agent dublu Serghei Skripal, care a fost externat recent dintr-un spital britanic in care se afla de mai multe saptamani dupa ce a fost otravit cu un agent neurotoxic, scrie AFP.

Marea Britanie va parasi uniunea vamala

Premierul britanic Theresa May a dat asigurari ieri, la Sofia, ca ramane angajat fata de planul ca Marea Britanie sa iasa din uniunea vamala dupa parasirea Uniunii Europene de catre tara sa, transmite Reuters, conform Agerpres.

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Ce a putut sa faca barbatul

Doi barbati din Romania au fost condamnati la inchisoare in Marea Britanie, dupa ce au si-au ucis in bataie colegul de apartament. Mihai Cernat a fost batut cu cruzime pe 1 decembrie si a decedat la spital.

Spionajul german a obtinut noviciok de la un transfug rus in anii 90, dupa caderea URSS, dezvaluie presa germana

Serviciile secrete germane si-au procurat, in anii 90, prin intermediul unui transfug rus, un esantion de agent neurotoxic noviciok, o substanta utilizata recent in otravirea unui fost spion rus in Marea Britanie, relatau joi mai multe publicatii germane, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )