Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca isi va petrece Pastele dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca isi va petrece Pastele dupa gratii

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Magistratii Curtii Supreme iau in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care acesta a fost lasat in libertate. continuă pe Adevărul

Cerere de arestare pentru Sergiu Luncinshi, fiul fostului presedinte al R. Moldova

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a formulat o cerere de arestare pe numele lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, informeaza B1 TV.

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cerere de arestare din partea DNA

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova s-a ales cu o cerere de arestare din partea procurorilor DNA, informeaza B1 TV. La inceputul acestei luni instanta a decis ca Sergiu Lucinschi poate fi cercetat sub.

iCCJ a decis: Sergiu Lucinschi ramane in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea DNA de arestare preventiva a lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control.

iCCJ a respins contestatia DNA la masura de control judiciar impusa lui Sergiu Lucinschi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi contestatia DNA la masura controlului judiciar impusa de iCCJ pentru Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, intr-un dosar in care este acuzat de santaj si trafic de influenta.

Sergiu Lucinschi ar putea ajunge dupa gratii. Magistratii judeca astazi contestatia procurorilor DNA

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, ar putea ajunge dupa gratii in dosarul in care e acuzat de santaj. Magistratii judeca astazi contestatia procurorilor DNA la masura controlului.

Complicii il spala pe ginerele lui Basescu. Sergiu Lucinschi spune ca nici macar nu il cunoaste pe Radu Pricop

Partenerul de santaj al ginerelui lui Traian Basescu se spala pe maini de relatia cu Radu Pricop. Mai mult, Sergiu Lucinschi sustine ca nici macar nu il cunoaste pe Pricop. Declaratia socanta a fost facuta.

Bugetul Republicii Moldova abia tine tara pe linia de plutire

Saptamana trecuta Guvernul Republicii Moldova a aprobat mai multe proiecte financiare: proiectul bugetului de stat pentru anul 2015, politica bugetar-fiscala pentru trei ani, bugetul asigurarilor sociale si cel al asigurarilor medicale. Bugetul de stat urmeaza sa fie dezbatut in parlament in conditiile in care Republica Moldova nu are un acord cu FMI.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu: Nu imi doresc cetatenia Republicii Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, in cadrul emisiunii X-press, de la B1 Tv, despre recenta vizita pe care a facut-o in Republica Molodva.

Basescu jigneste cetatenii Romaniei. Romanii golani ii raspund fostului presedinte: La puscarie!

Traian Basescu ii jigneste inca o data pe cetatenii romani. Dupa ce a fost huiduit, luni, la intrarea in cladirea unei televiziuni, fostul presedinte a spus ca oamenii care protestau sunt niste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )